Open vacancy Lohjan kaupunki

Ruoka- ja siivouspalveluiden keikkatyö

Lohjan kaupunkiLohjan kaupunki, Elinvoima, Ruoka- ja siivouspalvelutLohja
Työavain: 
LOH-02-13-16
Hakuaika alkaa: 
11.10.2016
Hakuaika päättyy: 
31.12.2018 23.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Tuntityö
Työsuhteen kesto: 
Keikkatyö
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

TULE KEIKKATYÖHÖN LOHJAN KAUPUNGILLE!

Lyhyempien sijaisuuksien kautta on hyvä mahdollisuus työllistyä myös pidempiin sijaisuuksiin.

Haemme ruoka- ja siivouspalveluihin reippaita ja oma-aloitteisia keikkatyöntekijöitä. Keikkatyötä voit tehdä palvelutyöntekijänä, laitoshuoltajana, ruokapalvelutyöntekijänä ja kokkina.

Ruokapalveluissa edellytetään alan peruskoulutusta sekä hygieniapassia. Siivouspalveluissa edellytyksenä on laitoshuoltajan tutkinto tai riittävä työkokemus alalta sekä hygieniapassi. Myös muodollisesti epäpätevät hakijat otetaan huomioon sijaistarpeita täytettäessä. Parhaimmat työllistymismahdollisuudet ovat henkilöillä, jotka hallitsevat keittiö- ja siivoustyöt.

Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin klo 7 - 16 välille. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa siirtymistä kohteesta toiseen.

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Jos olet kiinnostunut tekemään keikkatyötä, käy täyttämässä hakemus ja ilmoittaudu sijaisrekisteriin. Jos et ole aikaisemmin kirjautunut Kuntarekryyn, ohjelma pyytää sinua ensin rekisteröitymään, jonka jälkeen pääset kirjautumaan ja täyttämään hakemuksen. Mikäli olet jo aiemmin luonut käyttäjätunnukset kuntarekry-järjestelmään, käytä niitä kirjautumisessa. Älä luo uutta käyttäjätunnusta.

Luemme hakemuksia säännöllisesti ja otamme yhteyttä haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä mahdolliset muut todistukset.

Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen, ota yhteys Lohja rekryyn, puh. 044 374 6441 tai sijaisrekrytointi@lohja.fi

Organisaation kuvaus

Lohja on turvallinen järvikaupunki läntisellä Uudellamaalla, lähellä suurkaupungin sykettä. Tapahtumarikas Lohja sijaitsee keskeisellä paikalla eteläistä Suomea, noin puolen tunnin päässä pääkaupunkiseudusta.

Viihtyisät asuinympäristöt, monipuolinen kulttuuri, korkeatasoinen osaaminen ja kilpailukykyinen elinkeinoelämä luovat edellytykset asukkaiden ja työntekijöiden hyvinvoinnille.

Lohjan väkiluku on noin 48 000 asukasta ja kaupungin palveluksessa työskentelee yli 3 000 työntekijää.

Yhteystiedot

Lisätietoja keikkatyöstä:
Lohja rekry
Puh. 044 374 6441
sijaisrekrytointi@lohja.fi