Open vacancy Lohjan kaupunki

Hoitoalan opiskelijat keikkatyö

Lohjan kaupunkiLohjan kaupunki, Hyvinvointi, Ikääntyneiden palvelualueLohja
Työavain: 
LOH-03-70-12
Hakuaika alkaa: 
1.10.2012
Hakuaika päättyy: 
31.12.2018 23.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Tuntityö
Työsuhteen kesto: 
Keikkatyö
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

TULE KEIKKATYÖHÖN LOHJAN KAUPUNGILLE!

Keikkatyötä voit tehdä kotona asumisen tukipalveluissa: kotihoidossa, päivätoiminnassa sekä kuntoutus- ja hoivapalveluissa: asumispalveluyksiköissä, osastoilla.

Lähihoitajan sijaisuuksissa opiskelijalta edellytetään riittävää määrää suoritettuja lähihoitaja- tai sairaanhoitajaopintoja (lähihoitajaopiskelijat suoritettuna hoiva- ja huolenpidon tutkinnon osa, sairaanhoitajaopiskelijat 60 op). Sairaanhoitajan sijaisuuksissa opiskelijoilta edellytetään vähintään 140 opintopistettä.

Lääkehoidon osaamisen varmistus työsuhteen alussa osoitetaan lääkehoitopassilla ja opintosuoritusotteella suhteessa työyksikön lääkehoidon vaativuustasoon. Lisäksi opiskelijan on suoritettava Lohjan kaupungin lääkehoitolupa. Myös muodollisesti epäpätevät hakijat voidaan ottaa huomioon sijaistarpeita täytettäessä.

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Jos olet kiinnostunut tekemään keikkatyötä, käy täyttämässä hakemus ja ilmoittaudu sijaisrekisteriin. Jos et ole aikaisemmin kirjautunut Kuntarekryyn, ohjelma pyytää sinua ensin rekisteröitymään, jonka jälkeen pääset kirjautumaan ja täyttämään hakemuksen. Mikäli olet jo aiemmin luonut käyttäjätunnukset kuntarekry-järjestelmään, käytä niitä kirjautumisessa. Älä luo uutta käyttäjätunnusta.

Luemme hakemuksia säännöllisesti ja otamme yhteyttä haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, viimeisimmän opintosuoritusotteen sekä mahdolliset muut todistukset.

Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen, ota yhteys Lohja rekryyn, puh. 044 374 6441 tai sijaisrekrytointi@lohja.fi

Organisaation kuvaus

Lohja on turvallinen järvikaupunki läntisellä Uudellamaalla, lähellä suurkaupungin sykettä. Tapahtumarikas Lohja sijaitsee keskeisellä paikalla eteläistä Suomea, noin puolen tunnin päässä pääkaupunkiseudusta.

Viihtyisät asuinympäristöt, monipuolinen kulttuuri, korkeatasoinen osaaminen ja kilpailukykyinen elinkeinoelämä luovat edellytykset asukkaiden ja työntekijöiden hyvinvoinnille.

Lohjan väkiluku on noin 48 000 asukasta ja kaupungin palveluksessa työskentelee yli 3 000 työntekijää.

Yhteystiedot

Lisätietoja keikkatyöstä:
Lohja rekry
Puh. 044 3746441
sijaisrekrytointi@lohja.fi