Open vacancy Lohjan kaupunki

Erityisnuorisotyöntekijä (2)

Lohjan kaupunkiLohjan kaupunki, Hyvinvointi, Lasten, nuorten ja perheiden sosiaali- ja erityispalvelutLohjaLohja
Työavain: 
LOH-09-222-18
Hakuaika alkaa: 
7.11.2018
Hakuaika päättyy: 
28.11.2018 15.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme Nuorisokeskukseen kahta erityisnuorisotyöntekijää eripituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin. Toinen työsuhde on vähintään ajalle 7.1.-22.4.2019. Toinen työsuhde alkaa tammikuussa 2019 sopimuksen mukaan ja kestää noin vuoden.

Lohjan kaupungin erityisnuorisotyön tavoitteena on tukea nuorten elämää ja kasvua sekä auttaa ja ohjata nuoria heidän elämäntilanteissaan.

Erityisnuorisotyöntekijän tehtäviin kuuluu mm. yksilöllinen asiakastyö, kouluyhteistyö ja jalkautuva työ. Monialainen ja moniammatillinen verkostotyö on oleellinen osa erityisnuorisotyöntekijän tehtäväkenttää. Työ pitää sisällään sekä päivä-, ilta- että viikonlopputyötä. Työaika on 38 h 45 min / vko.

Tehtävän kelpoisuusehtona on alalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteen tutkinto sekä nuorisotyösektorin ja lastensuojelun tuntemus.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta erityisnuorisotyöstä, vahvoja vuorovaikutustaitoja, ryhmänvetäjän taitoja sekä kykyä tulla toimeen eri-ikäisten ihmisten kanssa.

Palkkaus KVTES:n mukaan. Tehtävää täytettäessä noudatetaan koeaikaa, joka on puolet työsuhteen kestosta. Tehtävään valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää Lohjan kaupungin työterveyshuollon todistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Organisaation kuvaus

Lohja on turvallinen järvikaupunki läntisellä Uudellamaalla, lähellä suurkaupungin sykettä. Tapahtumarikas Lohja sijaitsee keskeisellä paikalla eteläistä Suomea, noin puolen tunnin päässä pääkaupunkiseudusta.

Viihtyisät asuinympäristöt, monipuolinen kulttuuri, korkeatasoinen osaaminen ja kilpailukykyinen elinkeinoelämä luovat edellytykset asukkaiden ja työntekijöiden hyvinvoinnille.

Lohjan väkiluku on noin 48 000 asukasta ja kaupungin palveluksessa työskentelee yli 3 000 työntekijää.

Yhteystiedot

nuorisosuunnittelija Eeva Sammalniemi, puh. 0443740282, eeva.sammalniemi@lohja.fi
palvelupäällikkö Merja Hukkanen 050-547 9129 / merja.hukkanen@lohja.fi

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Hakemukseen tulee liittää pdf -tiedostona jäljennökset tutkintotodistuksista. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen, johon on liitetty kopiot tutkintotodistuksista, 28.11.2018 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta. Kuoreen tunnus LOH-09-222-18.