Open vacancy Maakunnat

Henkilöstöasioiden valmistelija

MaakunnatMaakuntien väliaikaishallinnot, Lapin liittoEnontekiö, Inari, Kemi, Kemijärvi, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Rovaniemi, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Tornio, Utsjoki, Ylitornio
Työavain: 
MVH-05-12-18
Hakuaika alkaa: 
17.4.2018
Hakuaika päättyy: 
30.4.2018 15.00
Palkka: 
Tehtävään valittavan henkilön nykyinen palkka. Palvelussuhteessa noudatetaan KVTES:ia.
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Osa-aikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Etsimme Lapin maakunta- ja sote-uudistukselle henkilöstöasioiden valmistelijaa.

HENKILÖSTÖASIOIDEN VALMISTELIJA

Työtehtävissä painottuvat 1.1.2020 toimintansa käynnistävän Lapin maakunnan henkilöstöasioiden valmisteluun osallistuminen esimerkiksi henkilöstön siirtoon ja palkkahallintoon liittyvien käytännön asioiden valmistelu, osallistuminen maakuntaan siirtyvän henkilöstön osaamisen kartoittamiseen sekä uudistuksessa mukana olevien organisaatioiden neuvonta ja ohjeistus.

Lisäksi tehtävään kuuluu yhteistyö talous- ja henkilöstöhallinnon tuotantoyhtiön kanssa sekä näiden tehtävien siirtoon liittyvien käytännön asioiden valmistelu, HR-järjestelmien valmistelu sekä raportointiin ja tilastointiin liittyvät tehtävät.

Arvostamme soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä työkokemusta henkilöstöhallinnon tehtävistä. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus muutosprosesseihin liittyvistä vastaavista tehtävistä sekä uudistuksessa mukana olevien organisaatioiden tehtävien tuntemusta. Valinnassa ovat ensisijaisia uudistuksessa mukana olevien organisaatioiden työntekijät.

Henkilöstöasioiden valmistelijan työnantajana toimii Lapin liitto siihen asti kunnes maakuntalaki ja voimaanpanolaki sekä sote-järjestämislaki tulevat voimaan, ja uusi maakunta perustetaan, jolloin henkilö siirtyy Lapin maakunnan väliaikaishallinnon palvelukseen. Valmistelijan esimiehenä toimii maakunta- ja sote-uudistuksen muutosjohtaja ja käytännön työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä henkilöstösuunnittelijan, henkilöstön siirtoa valmistelevan työryhmän ja muiden valmistelussa mukana olevien henkilöiden ja organisaatioiden kanssa. Valmistelua tehdään verkostomaisesti ja työtä voi tehdä paikkakunta- ja paikkariippumattomasti.

Tehtävä pystytään täyttämään aluksi 31.5.2018 saakka. Määräaikaisuutta voidaan jatkaa heti, kun tiedetään tarkemmin loppuvuoden 2018 valmistelun rahoitus.

Uudistuksessa mukana olevissa organisaatioissa työskentelevät tulevat tehtävään omalla palkallaan ja heidän osaltaan tehdään yhteistyösopimus nykyisen työnantajan kanssa työpanoksen ostamisesta valmisteluun, jolloin työnantaja ei vaihdu eivätkä työsuhteen ehdot muutu. Organisaatioiden ulkopuolelta tulevien kanssa sovitaan palkkauksesta. Hakulomakkeessa on mahdollisuus esittää myös oma palkkatoivomus. Palkkauksessa ja palvelussuhteen ehdoissa noudatetaan KVTES:ia.

Hakemukset pyydetään toimittamaan ensisijaisesti Kuntarekryn kautta maanantaihin 30.4.2018 klo 15.00 mennessä.

Mikäli hakijalla ei ole mahdollisuutta hakeutua sähköisen järjestelmän kautta, hakemuksen voi vaihtoehtoisesti toimittaa annettuun määräaikaan mennessä postitse Lapin liitto, Päivi Alaraudanjoki, Hallituskatu 20 B, 96100 Rovaniemi, kuoreen maininta Henkilöstöasioiden valmistelija.

Organisaation kuvaus

Lapin liitto on Suomen pohjoisimman ja maantieteellisesti laajimman maakunnan kehittäjä, kaavoittaja ja edunvalvoja. Lapin liitto on kuntayhtymä, jonka omistajia ovat kaikki Lapin 21 kuntaa.

Lapin maakunta- ja sote-uudistuksessa työskentelee tällä hetkellä noin 40 henkilön valmistelutiimi, joka työskentelee muutosjohtajan alaisuudessa ja valmistelee asioita väliaikaiselle valmistelutoimielimelle. Valmistelutiimin valitsee väliaikainen valmistelutoimielin muutosjohtajan esityksestä.

Tule mukaan tekemään maakuntauudistusta Suomen huipulla! Lue lisää: www.lapinmaakunta.fi

Yhteystiedot

Muutosjohtaja Marja Perälä, p. 040 768 8752, sähköposti: marja.perala(at)lapinmaakunta.fi.

Henkilöstösuunnittelija Soili Vesterinen, p. 040 660 3124, sähköposti: soili.vesterinen(at)lapinmaakunta.fi.