Open vacancy Etelä-Savon maakuntaliitto

Rakennusinventoijan tehtävä

Etelä-Savon maakuntaliittoMaakunnat, Etelä-Savon maakuntaMikonkatu 5, MikkeliMikkeli
Työavain: 
MVH-14-18-18
Hakuaika alkaa: 
16.5.2018
Hakuaika päättyy: 
8.6.2018 15.00
Palkka: 
Tehtävästä maksetaan tehtäväkohtaisena palkkana 3500 euroa/kk. Lisäksi voidaan maksaa TS:n mukaisia lisiä.
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.8.2018
Työn kuvaus

Etelä-Savon maakuntaliitto hakee palvelukseensa Mikkeliin määräaikaista rakennusinventoijaa ajalle 1.8.2018–31.5.2019. Asiantuntijan tehtäviin kuuluvat modernin rakennuskannan inventointi sekä rakennuskannan arvottamiseen osallistuminen Etelä-Savon maakunnan alueella.
Tehtävä liittyy Etelä-Savon maakuntaliitossa käynnistettävään Ympäristöministeriön osarahoittamaan hankkeeseen, jossa tarkastellaan julkisen rakennuskannan arvoihin, kuntoon ja uusiokäyttömahdollisuuksiin liittyviä haasteita ja mahdollisuuksia. Rakennusinventoija osallistuu inventointityön lisäksi hankkeen sisältöjen tuottamiseen.

Asiantuntijalta edellytämme tehtävää tukevaa soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Lisäksi edellytämme vahvaa kokemusta kulttuurihistoriallisten inventointien tekemisestä sekä hyvää rakentamisen historian ja rakennussuojelulainsäädännön tuntemusta.
Inventointimenetelmien ja -tekniikan osaaminen sekä tehtävään liittyvien sovellusten hallinta on tehtävän menestyksellisen suorittamisen kannalta välttämätöntä. Etelä-Savon kulttuuriperinnön tuntemus sekä rakennusten kuntoarvioinnin ja rakennustekniikan tuntemus lasketaan eduksi.
Tehtävästä maksetaan tehtäväkohtaisena palkkana 3500 euroa/kk. Lisäksi voidaan maksaa TS:n mukaisia lisiä.

Tehtävän suorittaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Hakemus ja sen liitteenä ansioluettelo (ei todistusjäljennöksiä) on jätettävä kuntarekry.fi-palveluun perjantaihin 8.6.2018 klo 15 mennessä.

Organisaation kuvaus

Etelä-Savon maakuntaliitto on aluekehitysviranomainen, joka vastaa oman maakuntansa - Etelä-Savon - yleisestä kehittämisestä.

Maakuntaliitto vastaa myös maakuntatasoisesta maankäytön suunnittelusta. Lisäksi maakuntaliitto toimii jäsenkuntiensa yhteisenä tahdonmuodostusväylänä ja valvoo maakunnan etua monin eri tavoin.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antavat kaavoituspäällikkö Janne Nulpponen, puh. 0400 977 672, janne.nulpponen(at)esavo.fi ja ympäristöpäällikkö Sanna Poutamo, puh. 040 724 9618, sanna.poutamo(at)esavo.fi.