Open vacancy Oulun kaupunki

Sijaisuuksiin ilmoittautuminen, Oulun kaupunki, opetustoimi ja varhaiskasvatus

Oulun kaupunkiOulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelutOulu
Työavain: 
OUL-04-1-12
Hakuaika alkaa: 
25.1.2013
Hakuaika päättyy: 
31.12.2023 00.00
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Osa-aikatyö
Tuntityö
Työsuhteen kesto: 
Keikkatyö
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Tämän ilmoituksen kautta voit jättää hakemuksen Oulun kaupungin opetus- ja varhaiskasvatuspalveluiden sijaisuuksiin. Haemme sijaisrekisterin kautta sijaisia alle kuuden kuukauden mittaisiin määräaikaisuuksiin ja lyhyisiin sijaisuuksiin.

Hakijalta edellytetään suuntautumista alalle ja opettajilta vähintään kandidaatin tutkintoa alalta suoritettuna. Ilmoittautuneista soveltuvista henkilöistä muodostetaan sijaisrekisteri.

Lähetettyäsi hakemuksen ota yhteyttä haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset. Haastattelussa soveltuvien henkilöiden hakemukset aktivoidaan sijaisrekrytointijärjestelmään.

Sijaisuuksia voidaan tarjota keikkakalenteriisi, tekstiviestillä tai puhelimitse. Pyydämme pitämään käytettävyyskalenterin ajan tasalla ja päivittämään hakemusta säännöllisesti.

Rikostaustaote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukaisesti edellytetään esitettäväksi, kun työ- tai virkasuhde on voimassa yli kolme kuukautta. Rikostaustaotetta ei tarvitse esittää sijaishaastattelussa.

Sijaisrekisteri ei ole julkinen hakumenettely eikä sijaisrekisterin kautta täytetyistä lyhytaikaisista sijaisuuksista tehdä hallintopäätöksiä. Perusopetuksen ja varhaiskasvatuksen määräaikaiset yli 6 kuukautta kestävät tehtävät täytetään julkisella hakumenettelyllä viranhaltijalain mukaisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen yli 6 kuukautta kestävä tehtävä tulee julkisesti haettavaksi omalla ilmoituksellaan eikä tehtäviä täytetä sijaisrekisterin kautta.

Organisaation kuvaus

Oulun kaupunki, www.ouka.fi

Yhteystiedot

Opettajien sijaisuuksia hakevat: p. 050 385 5698 / rekrytointi@ouka.fi
Varhaiskasvatuksen sijaisuuksia hakevat: p. 040 584 8219 / sijaisrekrytointi@ouka.fi