Open vacancy Oulun kaupunki

Kulttuurijohtaja

Oulun kaupunkiOulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut, KulttuuripalvelutOulu
Työavain: 
OUL-04-1539-17
Hakuaika alkaa: 
12.1.2018
Hakuaika päättyy: 
29.1.2018 16.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.4.2018
Työn kuvaus

Haemme Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalveluihin KULTTUURIJOHTAJAA viiden vuoden määräaikaiseen virkaan.

Oulun kaupunki on aktiivinen ja kehittyvä kulttuurikaupunki, jossa eri toimijat tarjoavat kulttuurielämyksiä museoista festivaaleihin. Oulussa on Suomen kaupungeista keski-iältään nuorimmat asukkaat; nuoret ovatkin kaupunkikulttuurin suurin kohderyhmä. Olemme käynnistäneet yhden sukupolvemme merkittävimmistä hankkeista, kun Oulu hakee Euroopan kulttuuripääkaupungiksi vuodelle 2026. Kulttuuripääkaupunkihaussa korostuu ennen kaikkea Oulun vetovoimaisuuden parantaminen ja laaja-alainen kaupunkikehitys.

Oulun kaupungilla on 11 500 työntekijää, joista sivistys- ja kulttuuripalveluissa 5 400. Sivistys- ja kulttuuripalveluihin kuuluvat varhaiskasvatus-, perusopetus- ja nuorisopalvelut, lukiokoulutus, vapaa sivistystyö ja taiteen perusopetus sekä kulttuuri-, liikunta- ja vapaa-ajanpalvelut.

Kulttuuripalveluja ja tapahtumia tuottavat viisi omaa kulttuurilaitosta sekä laaja ja monipuolinen kulttuuritoimijoiden verkosto. Kulttuurijohtaja johtaa kulttuurilaitosten kokonaisuutta, huolehtii kumppanuussopimuksista ja on keskeinen toimija kulttuuripääkaupunkihakuprosessissa.

Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen, organisointikykyinen, vuorovaikutustaitoinen, muutoskykyinen ja innostava.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Edellytämme kokemusta johtamistehtävistä, hyvää perehtyneisyyttä kulttuurialaan sekä hyvää käytännön englannin kielen taitoa. Eduksi luetaan julkishallinnon toiminnan tuntemus ja muu kielitaito.

Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Tehtävässä käytetään kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 27, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Torikatu 10 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/120/2018. Hakemukset on toimitettava 29.1.2018 klo 16.00 mennessä.

Organisaation kuvaus

Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 500 henkilön työpaikka ja Tampereen pohjoispuolisen Suomen suurin työnantaja.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa sivistys- ja kulttuurijohtaja Mika Penttilä, p. 044 703 9012 (to 18.1.2018 klo 14-15.30 ja to 25.1.2018 klo 9-10.30) tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.