Open vacancy Oulun kaupunki

Henkilöstöpäällikkö

Oulun kaupunkiOulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut, Yhteiset palvelut, Hallinto-, henkilöstö- ja talouspalvelutTorikatu 10Oulu
Työavain: 
OUL-04-1541-17
Hakuaika alkaa: 
12.1.2018
Hakuaika päättyy: 
29.1.2018 16.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalveluihin HENKILÖSTÖPÄÄLLIKKÖÄ vakinaiseen virkaan.

Oulun kaupungilla on 11 500 työntekijää, joista sivistys- ja kulttuuripalveluissa 5 400. Sivistys- ja kulttuuripalveluihin kuuluvat varhaiskasvatus-, perusopetus- ja nuorisopalvelut, lukiokoulutus, vapaa sivistystyö ja taiteen perusopetus sekä kulttuuri-, liikunta- ja vapaa-ajanpalvelut.

Tehtävänäsi on vastata sivistys- ja kulttuuripalveluiden henkilöstöjohtamisesta ja sen kehittämisestä. Varmistat työssäsi myös henkilöstöasioita koskevien linjausten toteutumisen organisaatiossa. Henkilöstöpäällikkönä toimit henkilöstöyksikön esimiehenä. Henkilöstöyksikkö tuottaa palveluja sivistys- ja kulttuuripalveluiden esimiehille ja henkilöstölle muun muassa palvelusuhdeasioihin, konsultointiin ja koulutukseen, rekrytointiin ja työhyvinvointiin sekä osaamisen kehittämiseen liittyen.

Olet HR-ammattilainen, joka tavoitteellisesti ja johdonmukaisesti johtaa sivistys- ja kulttuuripalveluiden henkilöstöä. Olet oma-aloitteinen, organisointikykyinen, vuorovaikutustaitoinen, muutoskykyinen ja innostava.

Tarjoamme sinulle vahvojen asiantuntijoiden ja osaajien yhteisön, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää organisaatiomme toimintamalleja.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Edellytämme työkokemuksen kautta hankittua laaja-alaista ja monipuolista osaamista henkilöstöjohtamisen alueella. Eduksi luetaan julkishallinnon toiminnan tuntemus ja hyvä käytännön englannin kielen taito.

Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Oulun kaupunki käyttää viroissa kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 27, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Torikatu 10 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/113/2018. Hakemukset on toimitettava 29.1.2018 klo 16.00 mennessä.

Organisaation kuvaus

Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 500 henkilön työpaikka ja Tampereen pohjoispuolisen Suomen suurin työnantaja.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa sivistys- ja kulttuurijohtaja Mika Penttilä, p. 044 703 9012 (to 18.1.2018 klo 14-15.30 ja to 25.1.2018 klo 9-10.30) tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.