Open vacancy Oulun kaupunki

Tuntiopettaja (LO), Rajakylän koulu

Oulun kaupunkiOulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut, Perusopetuspalvelut, Yhtenäiskoulut, Rajakylän koulu (1-9)Oulu
Työavain: 
OUL-04-600-17
Hakuaika päättyy: 
5.6.2017 16.00
Palkka: 
OVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haettavana on TUNTIOPETTAJAN määräaikainen virkasuhteinen tehtävä Rajakylän koulussa lukuvuonna 2017 - 2018. Opetettavina aineina luokanopettajan aineet.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Kelpoisuuden osoittavat alkuperäiset tutkintotodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Eduksi luetaan sivuaineopinnot ja/tai kokemus alkuopetuksesta. Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja halua kehittää joustavaa alkuopetusta ja tiimiopettajuutta.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista, esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Oulun kaupunki käyttää opettajien määräaikaisissa tehtävissä koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 27, 90015 Oulun kaupunki. Liitä kirjalliseen hakemukseesi ansioluettelo, kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista ja mahdollisista työtodistuksista. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/4510/2017 sekä lähetyskuoressa haettavana olevan viran nimi. Haettaessa useampia virkoja on jokaiseen virkaan toimitettava oma hakemus liitteineen. Hakemukset on toimitettava 5.6.2017 klo 16.00 mennessä.

Organisaation kuvaus

Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 12 000 henkilön työpaikka ja Tampereen pohjoispuolisen Suomen suurin työnantaja.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa rehtori Anne Kumpula, p. 044 703 9268, tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.