Open vacancy Oulun kaupunki

LVI-insinööri

Oulun kaupunkiOulun kaupunki, Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, Rakennusvalvontatoimi, Rakentamisen laatuSolistinkatu 2Oulu
Työavain: 
OUL-05-13-18
Hakuaika alkaa: 
5.4.2018
Hakuaika päättyy: 
16.5.2018 16.00
Palkka: 
Tehtäväkohtainen palkka 3366,10 €/kk
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Oulun kaupungin Yhdyskunta- ja ympäristöpalveluiden rakennusvalvonnassa on haettavana LVI-INSINÖÖRIN vakinainen virka.

LVI-insinöörin tehtäviä on talotekniikkaan liittyvien viranomaistehtävien hoitaminen; uudis- ja korjausrakentamisen lupavalmistelu, työmaa-aikainen ja jatkuva valvonta. LVI-insinöörin tehtäviin kuuluu ottaa vastaan lämpö-, vesi- ja ilmanvaihtosuunnitelmat sekä LVI-asemapiirustukset, opastaa suunnittelijoita, urakoitsijoita ja rakennuttajia talotekniikkaan ja energiatalouteen liittyvissä kysymyksissä, opastaa tekemään kestävän kehityksen mukaisia ja elinkaarikustannuksiltaan edullisia ratkaisuja, suorittaa viranomaiskatselmukset ja tarkastukset työmaa-aikana. Lisäksi hän toimii asiantuntijana korjausrakentamisen ohjausryhmissä. Valvonnan vastuualueena on kaikki luvanvarainen rakentaminen Oulun kaupungin alueella.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Valitulla tulee olla käytännön kokemusta toimialaan kuuluvista tehtävistä, kuten LVI-suunnittelusta ja - valvonnasta sekä energiateknisestä suunnittelusta. Tehtävän hoitaminen edellyttää yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja oman auton käyttöä. Arvostamme erityisesti osaamista suurien kohteiden korjausrakentamisesta.

Oulun kaupunki käyttää kaikissa vakinaisissa palvelussuhteissa kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 27, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Torikatu 10 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/2954/2018. Hakemukset on toimitettava 16.5.2018 klo 16.00 mennessä.

Organisaation kuvaus

Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 500 henkilön työpaikka ja Tampereen pohjoispuolisen Suomen suurin työnantaja.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antavat rakennusvalvonnan johtaja Pekka Seppälä, p. 044 703 2721 ja johtava LVI-insinööri Ilkka Räinä, p. 040 620 8487. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi.