Open vacancy Oulun kaupunki

Sijaisuuksiin ilmoittautuminen, Oulun Serviisi

Oulun kaupunkiOulun kaupunki, Oulun ServiisiOulu
Työavain: 
OUL-13-1-14
Hakuaika alkaa: 
25.2.2014
Hakuaika päättyy: 
31.12.2023 00.00
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Osa-aikatyö
Tuntityö
Työsuhteen kesto: 
Keikkatyö
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Tämän ilmoituksen kautta voit jättää hakemuksen Oulun Serviisin sijaisuuksiin. Oulun Serviisi etsii eripituisiin sijaisuuksiin asiakaspalveluhenkisiä ja reippaita ateria- ja puhtauspalvelualan työntekijöitä sekä alalle opiskelevia.

Oulun Serviisi on kaupungin liikelaitos, jonka tehtävänä on tarjota puhtautta ja hyvää ruokaa kaikille kuntalaisille. Päivittäin valmistamme aterian yli 42 000 asiakkaalle ja huolehdimme lähes 700 000 neliömetrin, lähes sadan jalkapallokentän suuruisen alueen, puhtaudesta. Oulun Serviisi toimii lähes 300 toimipaikassa eri puolilla Oulua. Työmme tuloksista voi nauttia paitsi kouluissa ja päiväkodeissa, myös museoissa, toimistoissa ja uimahalleissa. Ei liene asukasta, joka ei Oulun Serviisin palveluita tavalla tai toisella käyttäisi. Kaikki asiakkaamme, riippumatta kengän koosta, ovat meille tärkeitä.

Ilmoita hakemuksessasi, millaisista sijaisuuksista olet kiinnostunut. Määritä milloin olet käytettävissä sekä päivitä hakemustasi tarvittaessa. Lähetettyäsi hakemuksen ota yhteyttä haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset. Haastattelussa soveltuvat henkilöt kirjataan sijaisrekrytointijärjestelmään hyväksytyiksi sijaishakijoiksi.

Organisaation kuvaus

Oulun kaupunki, www.ouka.fi

Yhteystiedot

Rekrytointipalvelut
sijaisrekrytointi@ouka.fi
p. 040 186 6422 ja p. 040 190 5196