Open vacancy Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Lähihoitaja

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymäPäijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Kotiin vietävät palvelutNiemenkatu 77Lahti
Työavain: 
PHHYKY-12-250-18
Hakuaika alkaa: 
10.8.2018
Hakuaika päättyy: 
24.8.2018 23.59
Palkka: 
Soveltuva KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme kolmea (3) LÄHIHOITAJAA vakituisiin työsuhteisiin kotiin vietävien palveluiden varahenkilöstöön Lahden ympäristökuntiin.

Kotihoidossa lähihoitajan työtehtäviin sisältyy asiakkaan kotona tapahtuva hoiva- ja hoitotyö. Kuntouttava työote on työssämme tärkeässä roolissa. Hyödynnämme työssämme teknologian mahdollisuuksia, käytössämme ovat mm. mobiililaitteet ja toiminnanohjausjärjestelmä.

Varahenkilöstön lähihoitajat kiertävät eri kotihoidon ja palveluasumisen yksiköissä Lahden ympäristökunnissa ja mahdollisesti myös Lahden kotihoidossa. Kiertoalue sovitaan työntekijän kanssa. Varahenkilöstö sijaistaa äkillisiä poissaoloja ja työ on kaksivuorotyötä. Tarjoamme sinulle reippaan ja toisiaan tukevan työyhteisön Eletään koko elämä -ajatuksen mukaisesti.

Tehtävä edellyttää lääkehoitolupia, ajokorttia ja oman auton käyttöä, kilometrikorvaus on käytössä. Työssä menestyminen edellyttää joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja hyviä tiimityötaitoja. Arvostamme myös kuntouttavaa työotetta ja muutaman vuoden työkokemusta vuodeosastotyöstä, kotihoidosta tai palveluasumisesta.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa ja oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Organisaation kuvaus

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Yhteystiedot

Rekrytoija Kirsi Petäjäsuvanto
Puh. 044 482 0209

Palveluesimies Paula Hopia-Hakkarainen
puh. 044 440 3205