Open vacancy Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Sairaanhoitaja

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymäPäijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Psykososiaaliset palvelut, Nuorten psykososiaaliset palvelut, Nuorisopsykiatrian pklVapaudenkatu 6 ALahti
Työavain: 
PHHYKY-13-324-18
Hakuaika alkaa: 
9.11.2018
Hakuaika päättyy: 
16.11.2018 23.59
Palkka: 
Soveltuva KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme SAIRAANHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymään nuorten psykososiaalisiin palveluihin, nuorisopsykiatrian poliklinikalle.

Sairaanhoitaja toimii psykiatrisena sairaanhoitajana ja vastaa itsenäisesti erilaisten mielenterveys- ja päihdehäiriöisten potilaiden (13-17v) sekä heidän vanhempiensa/huoltajiensa arvioinnista ja hoidosta. Työ on yksilö-, perhe- ja verkostotyöskentelyä sekä toimimista jäsenenä moniammatillisessa työryhmässä, johon kuuluvat lääkäri, psykologi, sairaanhoitaja ja sosiaalityöntekijä.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista sairaanhoitajan laillistusta, useamman vuoden työkokemusta mielenterveys- ja päihdepotilaiden hoitamisesta ja mielellään kokemusta myös nuorten sekä vanhempien kanssa työskentelystä.

Tervetuloa työskentelemään meille!

Organisaation kuvaus

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Yhteystiedot

Vastuuosastonhoitaja Jarmo Hännikäinen
puh. 044 719 5239
jarmo.hannikainen@phhyky.fi