Open vacancy Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Ensihoitajan (hoitotaso ja perustaso) lyhytaikaiset sijaisuudet

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymäPäijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ensihoito- ja päivystyskeskus, 7110 EnsihoitopalvelutHeinola, Lahti, Orimattila
Työavain: 
PHSOTEY-07-32-12
Hakuaika alkaa: 
27.9.2012
Hakuaika päättyy: 
31.12.2018 23.59
Palkka: 
soveltuva KVTES
Työn luonne: 
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Keikkatyö
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme PERUSTASON ja HOITOTASON ENSIHOITAJIA keikkatyöhön Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän Ensihoitokeskukseen.

Ensihoitajien työnaloituspisteet sijaitsevat Lahdessa, Heinolassa ja Orimattilassa ja työssäkäyntialueena on Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän alue. Tuotamme itse kenttäjohtamistoiminnan, vaativan hoitotason yksiköt, EVA –yksiköt (ensihoidon vastaanottopalvelut) sekä hoito- ja perustason yksiköitä.

PERUSTASON ENSIHOITAJANA voi toimia terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) tarkoitettu terveydenhuollon ammattihenkilö, jolla on ensihoitoon suuntautuva koulutus. Lisäksi henkilöllä tulee olla voimassa perustason ensihoitajan hoitovelvoitteet. Myös ensihoitaja AMK -opiskelija, jolla on perustason ensihoidon koulutuskokonaisuus (160 op.) suoritettuna voi toimia sijaisena. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa C1-luokan ajokorttia.

HOITOTASON ENSIHOITAJAT toimivat hoitotason ensihoitoyksikön vastuullisena hoitajana vastaten ensihoitotehtäviin liittyvistä vaativista hoitotoimenpiteistä ja suonensisäisistä lääkityksistä. Hoitotason ensihoitajalta edellytämme ensihoitoasetuksen 340/2011 mukaisen kelpoisuuden siirtymäsäännökset huomioiden. Lisäksi henkilöllä tulee olla voimassa hoitotason hoitovelvoitteet ja voimassa oleva C1-luokan ajokortti.

Yhdessä teemme töitä asiakkaidemme ja potilaidemme hyvinvoinnin eteen. Teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Liity joukkoon!

Lisätietoja meistä löydät osoitteista www.akuutti24.fi ja www.phhyky.fi.

Organisaation kuvaus

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Sannakaisa Marjamäki-Nieminen
Ensihoitokeskus
puh. 044 729 7887

Yhtymän rekrytointi
puh. 044 719 5018