Open vacancy Porin kaupunki

Palvelussuhdepäällikkö

Porin kaupunkiPorin kaupunki, Konsernihallinto, HenkilöstöpalvelutValtakatu 15Pori
Työavain: 
PORI-01-16-17
Hakuaika päättyy: 
31.5.2017 16.00
Palkka: 
KVTES:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Palvelussuhdepäällikön tehtävänä on virka- ja työehtosopimusten neuvottelu, niihin liittyvät valmistelutehtävät sopimusten tulkinta. Tehtävään sisältyy henkilöstön neuvonta ja ohjaus palkka- ja palvelussuhdeasioiden hoitamisessa ja työ- ja virkaehtosopimusten tulkinnassa. Palvelussuhdepäällikkö osallistuu edellä mainittujen tehtävin valmisteluun ja neuvotteluihin.

Palvelussuhdepäällikkö valmistelee henkilöstöä koskevia asioita päätöksentekoa varten mm. kaupunginhallitukselle, yhteistyötoimikunnalle sekä laatii niihin liittyviä lausuntoja. Palvelussuhdepäällikkö osallistuu palkkahallinnon palveluiden tilaamiseen sekä tähän liittyvien järjestelmien kehittämiseen. Palvelussuhdepäällikkö toimii henkilöstöpäällikön sijaisena.

Viran kelpoisuusehtona on koulutuksen osalta ylempi oikeustieteellinen korkeakoulututkinto. Eduksi katsotaan aiempi kokemus virka- ja työehtosopimusten soveltamisesta. Arvostamme kunta-alan hallinnollista kokemusta, hyvää suullista ja kirjallista esitystaitoa sekä monipuolisia vuorovaikutustaitoja.

Meillä on tarjolla monipuolisia, ja haasteellisia henkilöstöhallinnon tehtäviä, joissa saat laittaa likoon koko luovuutesi, tietosi ja taitosi. Sinulla on mahdollisuus osallistua uuden suuren satakuntalaisen kunnan henkilöstötyön prosessien kehittämiseen ja antaa oma panoksesi siihen, että tämä kokonaisuus pärjää ja kehittää 2020 luvun Suomen kunta-alaa.

Täytä sähköinen hakemus josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai toimita ne osoitteella Porin kaupungin henkilöstöpalvelut/rekrytointi, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori.
Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen edellä mainittuun osoitteeseen. Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Organisaation kuvaus

Pori on Satakunnan suurin kaupunki ja Porin suurin työnantaja. Vahvuutemme on monipuolinen osaaminen. Missiomme on tarjota palveluita, jotka tekevät Porista hyvän paikan elää, toimia ja yrittää. Hyvä johtaminen, motivoiva työyhteisö, vahva tahto ja tekemisen meininki vievät meitä kohti tavoitettamme. Tarjoamme työtehtäviä, jotka haastavat ihmiset tekemään parhaansa ja kehittymään.
Nyt tarvitsemme sinua.
Porin kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkonen
p. 044 701 1010 (aino-maija.luukkonen@pori.fi)

Henkilöstöpäällikkö Timo Jauhiainen
p. 044 701 1230 (timo.jauhiainen@pori.fi)