Open vacancy Porin kaupunki

Hallintoyksikön päällikkö

Porin kaupunkiPorin kaupunki, KonsernihallintoHallituskatu 12Pori
Työavain: 
PORI-01-18-17
Hakuaika päättyy: 
5.6.2017 16.00
Palkka: 
KVTES:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Porin kaupungin organisaatio uudistuu 1.6.2017 alkaen. Yhden kaupunginjohtajan ja viiden toimialajohtajan johtamisjärjestelmässä yksi toimiala on konsernihallinto, johon hallintoyksikkö kuuluu.

Hallintoyksikön päällikön keskeisimpiä tehtäviä on ohjata kaupungin yleistä hallintoa, valmistella kaupunginhallituksessa ja kaupunginvaltuustossa käsiteltäviä asioita, toimia hallituksen ja valtuuston pöytäkirjanpitäjänä, sekä avustaa keskusvaalilautakuntaa vaalien järjestämisessä. Hallintoyksikön päällikkö johtaa hallintoyksikköä, johon kuuluu seuraavia toimintoja:

- asiakirjahallinto
- oikeudellinen neuvonta
- kirjaamo ja puhelinvaihde
- talous- ja velkaneuvonta
- kaupungintalon keittiö

Kelpoisuusvaatimuksina ovat:
- soveltuva ylempi korkeakoulututkinto
- kokemus julkishallinnon tehtävistä
- kokemus johtamistehtävistä
- toimialan tuntemus
- suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito.

Eduksi luetaan
- muu kielitaito
- kehittämisvalmiudet
- kyky muutosjohtamiseen sekä
- hyvät verkostoitumis- ja yhteistyötaidot

Hakuaika virkaan päättyy 5.6.2017 klo 16.00. Tee sähköinen hakemus osoitteessa pori.fi/tyopaikat. Hakemuksen voi jättää myös osoitteeseen Porin kaupungin henkilöstöpalvelut/rekrytointi, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori

Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus. Viran ehdolla olevista hakijoista voidaan tehdä turvallisuusselvitys.

Sähköiseen hakuun ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 3421

Organisaation kuvaus

Pori on innovatiivisia julkisia palveluita, viihtyisää elinympäristöä, asukkaiden hyvinvointia, elinvoimaa ja innostavaa vireyttä. Keskustelukumppaniksesi saat 85 000 asukasta ja taaksesi organisaation, joka on valmiina uuteen aikaan. 1.6.2017 voimaan astuva organisaatiouudistus näkyy toiminnan tehostamisena, verkostomaisena työtapana sekä selkeinä prosesseina. Keskiössä ovat asiakkaat, osallisuus, vuorovaikutus ja kokeilukulttuuri. Tulevaisuuden Poria tehdään #poriuudistuu-sateenvarjon alla

Yhteystiedot

Konsernihallinnon toimialajohtaja Lauri Kilkku p. 044 701 1019, lauri.kilkku@pori.fi