Open vacancy Porin kaupunki

Sosiaalityöntekijän virka

Porin kaupunkiPorin Perusturva, Sosiaali- ja perhepalvelut, LastensuojeluPori
Työavain: 
PORI-02-106-16
Hakuaika päättyy: 
30.1.2017 16.00
Palkka: 
3230,30 €/kk.
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme sosiaalityöntekijää Porin perusturvakeskuksen lastensuojeluun.

Sosiaalityöntekijä sijoittuu ensisijaisesti sijaishuollon työhön. Sijaishuollossa lapsen asioista vastaavan sosiaalityöntekijän työtehtäviin kuuluvat sijoitettujen lasten palvelukokonaisuuden rakentaminen yhdessä lapsen tai nuoren yksilöllisen tarpeen mukaan ja suunnitelmallisesti yhteistyössä muiden viranomaisten kanssa. Sosiaalityöntekijä suunnittelee, arvioi ja toimeenpanee lapsen edun mukaisia tukitoimia.

Sijaishuollon jälkeen alkava jälkihuolto toteutetaan tukemalla lasta tai nuorta, hänen vanhempiaan ja huoltajiaan sekä henkilöä, jonka hoidossa ja kasvatuksessa lapsi tai nuori on. Lapsen asioista vastaava sosiaalityöntekijä laatii lapselle jälkihuoltosuunnitelman, joka ohjaa suunnitelmallista työskentelyä lapsen kanssa.
Arvostamme kehittämismyönteisyyttä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä lastensuojelutyön tuntemusta.

Tarjoamme esimiesten ja työyhteisön tuen, säännöllisen työnohjauksen ja mahdollisuuden kehittää omaa erityisosaamistaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7§:n mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Täytä sähköinen hakemus josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai toimita ne osoitteella Porin kaupungin henkilöstöpalvelut/rekrytointiyksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori.
Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen edellä mainittuun osoitteeseen.
Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 3421.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. tarkoitettu rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Organisaation kuvaus
Pori on nuorekas yliopistokaupunki, jossa suuren kaupungin palvelut löytyvät kompaktisti läheltä. Jazzin syke, Yyterin hiekat ja jääkiekkomatsien kiihkeä tunnelma odottavat kokijaansa. Porin perusturvakeskus tarjoaa sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelut Porin lisäksi Ulvilan ja Merikarvian väestölle.
Yhteystiedot

Lisätietoja antavat vt. johtava sosiaalityöntekijä Mira Lahdenranta p. 044 701 6120, mira.lahdenranta(at)pori.fi ja lastensuojelun päällikkö Leila Linnainmaa p. 044 701 6147, leila.linnainmaa(at)pori.fi