Open vacancy Porin kaupunki

Sosiaalityöntekijän viransijaisuus

Porin kaupunkiPorin kaupunki, Perusturvakeskus, Sosiaali- ja perhepalvelut, SosiaalipäivystysPori
Työavain: 
PORI-02-2-17
Hakuaika päättyy: 
30.1.2017 16.00
Palkka: 
3230.30 euroa
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
20.2.2017 - 5.2.2018
Työn kuvaus

Sosiaalihuoltolain mukaan sosiaalipäivystys on järjestettävä ympärivuorokautisesti kiireellisen ja välttämättömän avun turvaamiseksi. Päivystys on toteutettava siten, että palveluun voi saada yhteyden ympäri vuorokauden ja kiireelliset sosiaalipalvelut voidaan toteuttaa lakien mukaisesti. Sosiaalipäivystystä toteutettaessa on toimittava yhteistyössä terveydenhuollon päivystyksen, pelastustoimen, poliisin, hätäkeskuksen ja tarpeen mukaan muiden toimijoiden kanssa.

Porin perusturvakeskus hallinnoi yhteistoiminta-alueen (Pori, Ulvila ja Merikarvia, väestöpohja 110 000) sosiaalipäivystystä, mikä palvelee matalalla kynnyksellä arkisin klo 8-16 sekä virka-ajan ulkopuolella toimivaa Satakunnan sosiaalipäivystystä (17 kuntaa ja väestöpohja 224 000). Yhdessä nämä muodostavat sosiaalipäivystystiimin johon kuuluu 8 sosiaalityöntekijää, 3 ohjaajaa sekä 1 johtava sosiaalityöntekijä. Työ on vuorotyötä.

Sosiaalipäivystyksellä on kolme toimipistettä; Porin poliisiasemalla, Satakunnan keskussairaalan yhteispäivystyksessä sekä sosiaalihuollon toimipisteessä Porin Teljäntorilla. Ensisijaisia työtehtäviä ovat mm. lastensuojelulliset tilanteet, lähisuhdeväkivaltatilanteet, vammais-, vanhus- ja aikuisväestön kiireelliseen tuen tarpeeseen vastaaminen sekä psykososiaalisen tuen järjestäminen kriisitilanteissa.

Sosiaalipäivystystyö on jatkuvasti kehittyvää asiakkaiden kokonaisvaltaista ja konkreettista auttamistyötä, jota tehdään yhdessä muiden viranomaistoimijoiden kanssa.
Sijaisuus sosiaalipäivystyksessä tarjoaa laaja-alaisen näkökulman sosiaalisiin ilmiöihin ja konkreettiseen auttamistyöhön sekä työkokemusta akuutista sosiaalityöstä.

Kiinnostuitko?

Oletko kenties etsimämme sosiaalityöstä innostunut, hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä sosiaalityön kentän tuntemuksen omaava sosiaalityöntekijä?

Hae rohkeasti mukaan dynaamiseen sosiaalipäivystystiimiimme!

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Vaaditut todistukset: kelpoisuuden osoittavat todistukset.

Täytä sähköinen hakemus josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai toimita ne osoitteella Porin kaupungin henkilöstöpalvelut/rekrytointiyksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori.
Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen edellä mainittuun osoitteeseen.
Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 3421.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. tarkoitettu rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Organisaation kuvaus
Porin kaupunki on työnantaja, jonka vahvuus on monipuolinen osaaminen. Se tarjoaa työtehtäviä, jotka haastavat ihmiset tekemään parhaansa ja kehittymään. Nyt tarvitsemme sinua!
Yhteystiedot

Johtava sosiaalityöntekijä Carita Koivula-Pukkila, carita.koivula-pukkila@pori.fi, p. 044 701 0459 ja
Sosiaali- ja perhepalvelujohtaja Mari Levonen, mari.levonen@pori.fi, p.044 701 6102