Open vacancy Porin kaupunki

Lähihoitajien lyhyt- ja pitkäaikaiset sijaisuudet

Porin kaupunkiPorin kaupunki, PerusturvaPori
Työavain: 
PORI-02-31-16
Hakuaika alkaa: 
4.2.2016
Hakuaika päättyy: 
31.12.2018 16.00
Palkka: 
KVTES:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Osa-aikatyö
Työsuhteen kesto: 
Keikkatyö
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Porin perusturvakeskuksessa on tarjolla sekä lyhytaikaisia että pitkäaikaisia lähihoitajasijaisuuksia. Toimimme osana moniammatillista tiimiä perusterveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, sairaalapalveluissa, ikäihmisten ja vammaisten palveluissa, perhetyössä, lastensuojelussa sekä asiakkaan kotona.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto. Lähihoitajaopiskelijoilta edellytetään vähintään 50 opintoviikon opintoja, sairaanhoidonopiskelijoilta vähintään 80 opintopistettä.

Vaaditut todistukset: Tutkintotodistus ja ammatinharjoittamislupa (Valvira), opiskelijoilta opintorekisteriote

Täytä sähköinen hakemus huolellisesti, siitä muodostuu CV, tältä sivulta kohdasta ”hae työpaikkaa”. Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia tietoja. Haastatteluun kutsuttaessa, ota mukaan alkuperäiset opinto- ja työtodistuksesi.
Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita : p. 044 701 3421 ja 044 701 9989.

Organisaation kuvaus

Porin perusturvakeskuksen palveluverkko kattaa Porin, Ulvilan ja Merikarvian. Vahvuutemme on moniammatillinen työskentely. Missiomme on tarjota palveluita, joihin on helppo hakeutua, ja tarvittaessa palvelut tuodaan ihmisille kotiin. Hyvä johtaminen, motivoiva työyhteisö, vahva tahto ja tekemisen meininki vievät meitä kohti tavoitettamme. Tarjoamme työtehtäviä, jotka haastavat ihmiset tekemään parhaansa ja kehittymään.
Nyt tarvitsemme sinua.

Porin kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Porin kaupungin rekrytointiyksikkö Eija Koskela 044 701 3421 tai eija.koskela@pori.fi ja Tiina Limnell 044 701 9989Limnell@pori.fi