Open vacancy Porin kaupunki

Psykologi

Porin kaupunkiPorin kaupunki, Perusturva, Terveys- ja sairaalapalvelut, Psykososiaaliset avopalvelutPori
Työavain: 
PORI-02-32-18
Hakuaika alkaa: 
13.2.2018
Hakuaika päättyy: 
28.2.2018 15.15
Palkka: 
KVTES:n mukainen 3.238,40 €/kk
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme psykologia psykososiaalisten palvelujen Aikuisten vastaanottoon.

Aikuisten vastaanoton moniammatillinen toiminta vastaa lyhytaikaiseen hoidon ja tuen tarpeisiin mm. elämän kriisi- tai muissa ongelmatilanteissa, ihmissuhdeongelmissa sekä mielenterveyttä tai päihteiden käyttöä koskevissa vaikeuksissa. Sen tavoitteena on tukea asiakkaiden toimintakyvyn kohentumista sekä lisätä asiakkaiden valmiuksia itse ratkaista ongelmiaan. Vastaanoton työmuodot ovat yksilö- ja työparivastaanotto, sekä ryhmämuotoinen toiminta.

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on yliopistossa suoritettu psykologin maisterin tutkinto (PsM), laillistettu psykologi.

Aikuisten vastaanotolla työskentelee monien alojen ammattilaisista koostuva työryhmä (psykiatrisia sairaanhoitajia, psykologeja, terveydenhoitaja, sosiaaliohjaajia ja esimies).

Psykologin tehtäviin kuuluu mm. psykologiset arviot ja tutkimukset, hoito, moniammatillinen yhteistyö ja konsultointi. Työ edellyttää kykyä sekä itsenäiseen työskentelyyn että yhteistyötaitoja työskennellä oman työyhteisön ja ulkopuolisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Olemme kehittämässä psykologien työnkuvaa sisältämään mm. osallistumista työ- ja toimintakyvyn arviointiin, asumisen arviointiin, konsultointiin, työparityöhön yms. myös muissa psykososiaalisten palveluiden yksiköissä

Edellytämme kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä, hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työhön ja moniammatilliseen yhteistyöhön psykososiaalisten palveluiden omien työryhmien ja yhteistyötahojen kanssa. Tarjoamme haasteellisen ja kiinnostavan tehtävän, jossa on mahdollisuus kehittää työtään ja osaamistaan. Arvostamme innostuneisuutta ja kiinnostusta mielenterveys- ja päihdetyön palvelujen kehittämiseen. Toimen ensimmäinen sijoituspaikka on Aikuisten vastaanotto. Tehtävään oleellisesti kuuluu jalkautuminen perusturvan muihin toimipisteisiin.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. tarkoitettu rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Lisäksi tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Työaika on 37,50 h/vko.

Vaaditut todistukset: kelpoisuuden osoittavat todistukset.

Täytä sähköinen hakemus josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai toimita ne osoitteella Porin kaupunki, HR-yksikkö (Valtakatu 15), 28100 Pori.
Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen edellä mainittuun osoitteeseen.
Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 3421.

Organisaation kuvaus

Psykososiaaliset palvelut on perusturvan terveys- ja hyvinvointipalveluihin sisältyvä vastuualue. Psykososiaalisiin palveluihin kuuluvat avomielenterveystyö, päihdepalvelut sekä päihde- ja mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut. Hallinnollisesti vastuualue on jaettu laitospalveluihin, asumispalveluihin sekä avopalveluihin.

Yhteystiedot

Psykososiaalisten avopalveluiden esimies Salli Vuori p. 044 701 6235
Psykososiaalisten palveluiden päällikkö Matti Järvinen p. 044 701 6561