Open vacancy Porin kaupunki

Fysioterapia- ja jalkaterapia -alan opiskelija

Porin kaupunkiPorin Perusturva, Terveys- ja sairaalapalvelut, Polikliininen osaamiskeskus, KuntoutuspalvelutPori
Työavain: 
PORI-02-58-17
Hakuaika päättyy: 
10.4.2017 15.15
Palkka: 
Kesätyöntekijän palkka
Työn luonne: 
Kesätyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme 6 fysioterapeuttiopiskelijaa 1 jalkaterapeuttiopiskelija kesätyöhön Porin Perusturvan kuntoutuspalveluiden eri toimipisteisiin; Porin avopalveluihin, sairaalan vuodeosastoille, Noormarkun lähipalvelukeskukseen. Jalkaterapeutti Maantiekadun toimipisteeseen. Työn kesto on 1-2 kuukautta, alkaen kesä-heinäkuussa.

Kelpoisuusehtona on fysioterapeutti- / jalkaterapeuttiopiskelija. Opiskelijalla toivotaan olevan 140 opintopistettä suoritettuna.
Kerro työkokemus -kohdassa missä oppilaitoksessa opiskelet, kuinka monta opintopistettä sinulla on kertynyt kesään mennessä, missä harjoittelupaikoissa olet suorittanut opiskeluun liittyvää harjoittelua ja mihin potilasryhmiin harjoittelu kohdentunut. Kerro myös mistä yllä mainitusta kohteesta olet kiinnostunut.

Täytä sähköinen hakemus huolellisesti, siitä tehdään yhteenveto valintatilannetta varten.
Aloita kohdasta "hae työpaikkaa" ja rekisteröidy sähköiseen hakemukseen jonka jälkeen pääset kirjautumaan ohjelmaan ja täyttämään hakemuksesi.

Mahdolliseen haastatteluun kutsuttaessa ota mukaan alkuperäiset opinto- ja työtodistuksesi.

Sähköiseen hakuun ohjeita: p. 044 701 3421 ja 044 701 9989.

Organisaation kuvaus

Porin perusturvakeskus järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut Porin, Merikarvian ja Ulvilan asukkaille. Toiminnan painopiste on ennaltaehkäisevässä työssä ja se pohjautuu sekä alueelliseen että moniammatilliseen yhteistyöhön ja kumppanuuteen.

Perusturvakeskuksen tärkeimpänä tehtävänä on edistää yhteistoiminta-alueen asukkaiden hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta oikea-aikaisten ja asiakasta lähellä olevien peruspalvelujen avulla. Sosiaali- ja terveyspalvelut tuotetaan siksi pääasiassa lähipalveluina, mutta osa palveluista järjestetään keskitetysti.

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Erkki Karjalainen p.044 701 3250, erkki.karjalainen@pori.fi