Open vacancy Porin kaupunki

Projektihenkilöstöä eri tehtäviin

Porin kaupunkiPorin kaupunki, PerusturvaPori
Työavain: 
PORI-02-77-17
Hakuaika päättyy: 
28.4.2017 14.00
Palkka: 
KVTES:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan mahd. pian
Työn kuvaus

Satakunnan polut hoitoon ja kuntoutukseen - hanke on saanut STM:n OTE-kärkihankerahoituksen. Hanke toteutetaan koko Satakunnan alueella ajalla 1.4.2017 - 31.10.2018. Hankkeen hallinnoijana toimii Porin kaupunki, jossa hanke sijoittuu perusturvan alaisuuteen. Hankkeen vastuullinen johtaja on perusturvajohtaja, muutosjohtaja Terttu Nordman.

Hankkeen päämääränä on luoda monialainen perustason kuntoutusrakenne ja malli Satakuntaan. Lisäksi tavoitteena on luoda vaikuttava ja tavoitteellinen toimintamalli, joka perustuu eri toimijoiden yhteistyöhön. Hankkeen kehittämistyössä hyödynnetään OTE -kärkihankkeessa valmisteltavaa prototyyppiä. Hankkeen varsinaisena kohderyhmänä ovat osatyökykyiset henkilöt riippumatta siitä, minkä palveluiden piirissä he ovat. Hankkeen tavoitteet ovat OTE-kärkihankkeen Polut hoitoon ja kuntoutukseen -projekti 4 2017-2018 -osaprojektin mukaiset. Hanke tukee sote-uudistuksen toteutusta maakunnassa.

Haemme Satakunnan polut hoitoon ja kuntoutukseen -hankkeen määräaikaiseen tehtävään projektipäällikköä uudella haulla. Myös aiemmat hakemukset huomioidaan:

1. Projektipäällikkö, määräaikainen

Projektipäällikön tehtävänä on mm.

- koordinoida hankkeen toteutusta
- osallistua hankkeessa käyttöön otettavien toimintamallien suunnitteluun ja toteutukseen
- laatia tarvittavia raportteja ja selvityksiä
- koota verkostoja ja osallistua valtakunnallisiin verkostoihin
- järjestää koulutuksia
- osallistua hankkeen tiedottamiseen
- suorittaa muut hänelle osoitetut tehtävät

Projektipäälliköltä edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa. Tehtävän hoitamisessa tarvitaan hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja vastuullista kehittämisotetta. Kokemus vaativien kehittämishankkeiden toteuttamisesta ja laatuosaamisesta sekä osatyökykyisten palveluiden tuntemus luetaan eduksi.

Palkka ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan sosiaali- ja terveysministeriön myöntämän rahoituksen puitteissa. Ehdoista sovitaan tarkemmin tehtävän vastaanottamisen yhteydessä. Hakija voi esittää oman palkkatoivomuksensa.

Täytä sähköinen hakemus josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai toimita ne osoitteella Porin kaupungin Henkilöstöpalvelut/rekrytointiyksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori.
Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen edellä mainittuun osoitteeseen.
Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 3421.

Tehtävä on uudelleenhaku. Paikkaa jo hakeneet ovat automaattisesti mukana haussa.

Organisaation kuvaus

Porin kaupunki on työnantaja, jonka vahvuus on monipuolinen osaaminen.
Se tarjoaa työtehtäviä, jotka haastavat ihmiset tekemään parhaansa ja kehittymään. Nyt tarvitsemme sinua.

Yhteystiedot

Hanketoiminnan päällikkö Mari Niemi p. 044 707 7795, mari.niemi@satshp.fi
Muutosjohtaja Terttu Nordman p. 044 701 8053, terttu.nordman@pori.fi