Open vacancy Porin kaupunki

Fysioterapeuttien lyhyt- ja pitkäaikaisia sijaisuuksia

Porin kaupunkiPorin Perusturva, Kuntoutuspalvelut, Fysiatrian palveluyksikköPori
Työavain: 
PORI-02-97-16
Hakuaika alkaa: 
30.5.2016
Hakuaika päättyy: 
31.12.2018 12.00
Palkka: 
KVTES:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Osa-aikatyö
Työsuhteen kesto: 
Keikkatyö
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Porin perusturvakeskuksen kuntoutuspalveluissa on tarjolla sekä lyhytaikaisia että pitkäaikaisia fysioterapeuttisijaisuuksia. Toimimme osana moniammatillista tiimiä poliklinikoilla, sairaaloissa, vanhainkodeissa, palveluasunnoissa ja kuntoutujan kotona. Kuntoutujat vaihtelevat vanhuksista lapsiin. Keskeisimpiä terapiakohteita ovat TULE-ongelmat, neuroligiset AVH-potilaat ja geriatriaset potilaat.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) säädetyn laillistetun fysioterapeutin pätevyys.

Vaaditut todistukset: Kelpoisuuden osoittavat todistukset

Täytä sähköinen hakemus huolellisesti, siitä muodostuu CV, tältä sivulta kohdasta ”hae työpaikkaa”. Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia tietoja. Haastatteluun kutsuttaessa, ota mukaan alkuperäiset opinto- ja työtodistuksesi.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 3421 ja 044 701 9989.

Organisaation kuvaus

Porin perusturvakeskuksen palveluverkko kattaa Porin, Ulvilan ja Merikarvian. Vahvuutemme on moniammatillinen työskentely. Missiomme on tarjota palveluita, joihin on helppo hakeutua, ja tarvittaessa palvelut tuodaan ihmisille kotiin. Hyvä johtaminen, motivoiva työyhteisö, vahva tahto ja tekemisen meininki vievät meitä kohti tavoitettamme. Tarjoamme työtehtäviä, jotka haastavat ihmiset tekemään parhaansa ja kehittymään.
Nyt tarvitsemme sinua.

Porin kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Porin kaupunginsairaala, fysiatrian palvelut osastonhoitaja Erkki Karjalainen p. 044-701 3250 tai erkki.karjalainen@pori.fi