Open vacancy Porin kaupunki

Psykologin viransijaisuus

Porin kaupunkiPorin kaupunki, Porin kaupungin Sivistystoimi, Porin kaupungin SivistyskeskusPori
Työavain: 
PORI-03-22-17
Hakuaika päättyy: 
8.5.2017 16.00
Palkka: 
3237,88 €
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
14.8.2017 - 31.5.2018
Työn kuvaus

Työ on oppilaitostyötä ammatillisessa koulutuksessa (Winnova) olevien nuorten kanssa. Psykologin vastuualueeseen kuuluu noin 1300 opiskelijaa. Winnovan opiskelijoiden kanssa työskentelee Porissa toinenkin psykologi. Lisäksi lukioissa on yksi psykologi. Kaikkien kolmen psykologin hallinnollinen sijoituspaikka on sivistystoimi, mutta työhuoneet sijaitsevat oppilaitosten tiloissa.

Työ sisältää mm. yksilökeskusteluja, opettajien konsultaatiota ja yhteisöllistä ennaltaehkäisevää työtä. Viranhaltija on mm. pitänyt oppitunteja jännittämisestä, vetänyt rentoutuksia ja psykofyysistä ryhmää yhdessä terveydenhoitajan kanssa sekä kiertänyt luokkia kertoen psykologin työstä. Oppilaitostyö on vaihtelevaa ja ajoittain päivän aikataulu saattaa nopeastikin muuttua. Yhteistyö vanhempien, opettajien, kuraattorien, opojen ja terveydenhoitajien sekä yhteistyökumppaneiden kanssa on tärkeää.

Odotamme sinulta aktiivista otetta, yhteistyökykyä ja halua kehittää uutta. Työstä voi näin vuodenkin sijaisuuden aikana tehdä omannäköistään. Viranhaltija vastaa mielellään kysymyksiin!

Vaaditut todistukset: kelpoisuuden osoittavat todistukset.

Täytä sähköinen hakemus josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai toimita ne osoitteella Porin kaupungin Henkilöstöpalvelut/rekrytointiyksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori.
Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen edellä mainittuun osoitteeseen.
Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 3421.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. tarkoitettu rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Organisaation kuvaus

Porin kaupunki on työnantaja, jonka vahvuus on monipuolinen osaaminen.
Se tarjoaa työtehtäviä, jotka haastavat ihmiset tekemään parhaansa ja kehittymään.
Nyt tarvitsemme sinua.
Porin kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Psykologi Reetta Parvikko p. 044 701 3343
Apulaisrehtori Katri Ylitalo p. 044 701 5382 tai katri.yitalo@pori.fi