Open vacancy Porin kaupunki

Kesätyöntekijä/museoharjoittelija

Porin kaupunkiPorin kaupunki, Sivistystoimiala, Kulttuuriyksikkö, Taide- ja kulttuuripalvelut, Rakennuskulttuuritalo Toivo Pori
Työavain: 
PORI-03-22-18
Hakuaika alkaa: 
12.2.2018
Hakuaika päättyy: 
16.3.2018 15.15
Palkka: 
1380 €/kk
Työn luonne: 
Kesätyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haetaan korkeakouluopiskelijaa kesätyöhön ajalle 1.6.-15.7.2018 Satakunnan Museon museoleirien valmisteluun ja toteutukseen sekä sen jälkeen Rakennuskulttuuritalo Toivoon & Korsmanin taloon mm. lasten kesätyöpajojen suunnitteluun ja toteutukseen sekä Korsmanin talon avoinnapitoon.
Kulttuuriperinnön opiskelun lisäksi painotetaan kokemusta lasten kanssa työskentelystä ja kädentaitoja. Työn kesto 1,5 kk.

Kelpoisuusvaatimuksena: Valittavan tulee olla korkeakouluopiskelija työn alkaessa.

Täytä sähköinen hakemus huolellisesti, siitä tehdään yhteenveto valintatilannetta varten.
Aloita kohdasta "hae työpaikkaa" ja rekisteröidy sähköiseen hakemukseen jonka jälkeen pääset kirjautumaan ohjelmaan ja täyttämään hakemuksesi.

Mahdolliseen haastatteluun kutsuttaessa ota mukaan alkuperäiset opinto- ja työtodistuksesi.

Sähköiseen hakuun ohjeita: p. 044 701 3421 ja 044 701 9989.

Organisaation kuvaus

Rakennuskulttuuritalo Toivo on Satakunnan Museon vuonna 1995 perustama korjausrakentamiskeskus, joka sai nimensä talon yhdessä huoneessa sotien välisenä aikana toimineen Hedelmämehutehdas Toivon mukaan. Tiloihin on rakennettu vanhojen rakennusten korjausnäyttely, jossa on jätetty näkyviin hirrestä tehdyn näyttelyrakennuksen korjausvaiheita ja talon historiaa kertomaan korjausmenetelmistä, materiaaleista ja sisustuksesta 1800-luvulta 1950-luvulle.
Korsmanin talon eteläpäädyssä on kahden kamarin ja keittiön suuruinen asunto, joka on sisustettu kuvitteellisen kaksilapsisen Korsmanin perheen kodiksi vuonna 1951. Korsmaneilla vierailtaessa kaikkiin esineisiin saa koskea.

Rakennuskulttuuritalo Toivo on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Intendentti Tuulikki Kiilo, Rakennnuskulttuuritalo Toivo, tuulikki.kiilo@pori.fi, p. 044 701 1051