Open vacancy Porin kaupunki

Amanuenssi

Porin kaupunkiPorin kaupunki, Kulttuuritoimi, Satakunnan MuseoPori
Työavain: 
PORI-03-40-16
Hakuaika päättyy: 
23.1.2017 16.00
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.2.2017
Työn kuvaus

Satakunnan Museon kuvakokoelmista ja arkistosta vastaavan amanuenssin tehtäviin kuuluu kuva- ja arkistokokoelmien keruu, tallennus, luettelointi ja ylläpito sekä digitointi. Amanuenssi vastaa museon digitaalisten palvelujen kehittämisestä. Tehtäviin sisältyy lisäksi museon kuvapalveluista vastaaminen sekä valokuvaustehtäviä.

Tehtävään edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa museoaineista sekä alan työkokemusta ja kokemusta digitaalisesta kokoelmahallinnasta.

Eduksi luetaan arkistoalan ja museologian opinnot sekä valokuvaustaidot.

Lisäksi edellytetään yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja, digitoinnin ja verkkopalvelujen edellyttämiä teknisiä taitoja sekä kehittävää työotetta.

Työ alkaa 1.2.2017 tai sopimuksen mukaan.

Täytä sähköinen hakemus josta muodostuu CV. Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen osoitteeseen: Porin kaupungin henkilöstöpalvelut/rekrytointiyksikkö, PL 47 (Otavankatu 3) 28100 Pori.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 3421 ja p. 044 701 9989.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Organisaation kuvaus
Satakunnan Museo on kulttuurihistoriallinen museo, jonka perusnäyttely Vesien sylistä Satakunnaksi ja Ihmisen elämänkaari esittelee Satakunnan ja Porin menneisyyttä ja nykyisyyttä. Museo toimii myös Satakunnan alueen maakuntamuseona. Porin kaupunki on savuton työpaikka.
Yhteystiedot

Juhani Ruohonen sähköposti: juhani.ruohonen@pori tai p. 044 701 1057