Open vacancy Porin kaupunki

Rakennusvalvontapäällikkö

Porin kaupunkiPorin kaupunki, Ympäristövirasto, RakennusvalvontaPori
Työavain: 
PORI-06-14-17
Hakuaika päättyy: 
8.5.2017 16.00
Palkka: 
TS:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Rakennusvalvontapäällikkönä tulet toimimaan rakennusvalvontayksikön päällikkönä ja maankäyttö- ja rakennuslain 21 §:n mukaisena rakennustarkastajana. Rakennusvalvonnassa työskentelee lisäksesi noin 10 hengen rautainen asiantuntijajoukko jonka esimiehenä toimit. Vastaat yksikön taloudellisten ja toiminnallisten tavoitteiden toteutumisesta, lupakäytäntöjen kehittämisestä sekä sähköiseen asiakaspalveluun siirtymisestä.

Porissa rakentaminen on ollut vilkasta koko viimeisen vuosikymmenen ajan. Rakennuslupia ja toimenpideilmoituksia käsitellään noin 1000 kpl vuosittain ja toiminta on laajenemassa. Porissa järjestetään vuonna 2018 valtakunnalliset asuntomessut ja alueen rakentaminen on alkamassa.

Porin kaupungin organisaatio uudistuu 1.6.2017 alkaen. Yhden kaupunginjohtajan ja viiden toimialajohtajan johtamisjärjestelmässä rakennusvalvontayksikkö sijoittuu ympäristö- ja lupapalvelut -toimialalle. Samalle toimialalle sijoittuvat mm. kaupunkimittauksen, ympäristönsuojelun ja ympäristöterveydenhuollon palvelut.

Edellytämme, että täytät viran kelpoisuusvaatimukset, jotka ovat
- yliopistossa tai teknillisessä korkeakoulussa/teknillisessä yliopistossa suoritettu rakennusalan DI- tai arkkitehdin tutkinto
- riittävä kokemus rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä ja hyvä rakennuslainsäädännön tuntemus.

Eduksesi viran haussa katsotaan, jos sinulla on
- kokemus rakennusvalvonnan tehtävistä
- näyttöä johtamistehtävistä
- hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot
- omaat asiakaslähtöisen toimintatavan ja aktiivisen kehittämisotteen

Tarjoamme sinulle
- monipuolisia ja haasteellisia rakennusvalvonnan tehtäviä, joissa saat laittaa likoon koko luovuutesi, tietosi ja taitosi
- vastuullista ja haastavaa tehtävää vastaavan palkan
- uudistuvan ja kannustavan työympäristön

Vaaditut todistukset: kelpoisuuden osoittavat todistukset.

Hakuaika tehtävään päättyy 8.5.2017 klo 16.00.

Täytä sähköinen hakemus josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai toimita ne osoitteella Porin kaupungin henkilöstöpalvelut/rekrytointiyksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori.
Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen edellä mainittuun osoitteeseen.
Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 3421.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Virka on uudelleenhaku, aiemmin virkaa hakeneet huomioidaan automaattisesti.

Organisaation kuvaus

Pori on innovatiivisia julkisia palveluita, viihtyisää elinympäristöä, asukkaiden hyvinvointia, elinvoimaa ja innostavaa vireyttä. Keskustelukumppaniksesi saat 85 000 asukasta ja taaksesi organisaation, joka on valmiina uuteen aikaan. 1.6.2017 voimaan astuva organisaatiouudistus näkyy toiminnan tehostamisena, verkostomaisena työtapana sekä selkeinä prosesseina. Keskiössä ovat asiakkaat, osallisuus, vuorovaikutus ja kokeilukulttuuri.

Yhteystiedot

Ympäristöjohtaja Matti Lankiniemi, p. 044 701 1215 matti.lankiniemi@pori.fi