Open vacancy Porin kaupunki

Vastaava kirjastonhoitaja

Porin kaupunkiPorin kaupunki, Kulttuuritoimi, Porin kaupunginkirjasto - Satakunnan maakuntakirjastoNakkila, Pori
Työavain: 
PORI-11-1-17
Hakuaika päättyy: 
30.1.2017 16.00
Palkka: 
KVTES:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
3.4.2017 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Porin kaupunginkirjasto - Satakunnan maakuntakirjasto etsii palvelukseensa vastaavaa kirjastonhoitajaa seutukirjastoon, ensimmäinen sijoituspaikka Nakkilan kirjasto.

Hakijalta odotamme näkemystä lähikirjaston toiminnan kehittämisestä sekä kouluyhteistyön ja asiakaslähtöisten kirjastopalvelujen edistämisestä.

Tehtävän menestyksellinen hoito edellyttää johtamis- ja vuorovaikutustaitoja sekä organisointi- ja aloitekykyä. Arvostamme aktiivista ja kehittävää työasennetta.

Työsuhteeseen valittavalta edellytetään tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen tai 35 opintoviikon laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot.

Vaaditut todistukset: kelpoisuuden osoittavat todistukset

Työaika 36,75 h/vk.

Täytä sähköinen hakemus josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai toimita ne osoitteella Porin kaupungin henkilöstöpalvelut/rekrytointiyksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori.
Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen edellä mainittuun osoitteeseen.
Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 3421.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Organisaation kuvaus
Porin kaupunki on työnantaja, jonka vahvuus on monipuolinen osaaminen. Se tarjoaa työtehtäviä, jotka haastavat ihmiset tekemään parhaansa ja kehittymään. Nyt tarvitsemme sinua!
Yhteystiedot

Kirjastotoimenjohtaja Asko Hursti, s-posti asko.hursti(at)pori.fi ja kirjastotoimen apulaisjohtaja Paula Kauppila, s-posti paula.kauppila(at)pori.fi