Open vacancy Porin kaupunki

Kirjastovirkailija-kuljettaja

Porin kaupunkiPorin kaupunki, KulttuuritoimiPori
Työavain: 
PORI-11-30-16
Hakuaika päättyy: 
23.1.2017 16.00
Palkka: 
KVTES:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.3.2017 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Porin kaupunginkirjasto, Satakunnan maakuntakirjasto
etsii palvelukseensa KIRJASTOVIRKAILIJA-KULJETTAJAA,
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.3.2017 alkaen, ensisijaisena sijoituspaikkana hakeutuvat kirjastopalvelut.

Hakijalta odotamme innostusta ja kiinnostusta hakeutuviin kirjastopalveluihin liittyviin toimintoihin, erityisesti lastenkirjasto- ja kouluyhteistyöhön, sekä niiden edistämiseen.

Tehtävän menestyksellinen hoito edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakaskeskeisyyttä. Arvostamme aktiivista ja kehittävää työasennetta sekä teknistä osaamista kirjastoautoon liittyen.

Tehtävään valittavalta edellytetään tehtävään soveltuva ammatillinen perustutkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 35 opintoviikon laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot, ja C-ajokortti. Tarvittaessa lisäksi linja- ja kuorma-auton kuljettajan perustason ammattipätevyys.

Palkkaus on KVTES:n mukainen ja työaika on 36,75 h/vk.

Vaaditut todistukset: kelpoisuuden osoittavat todistukset.

Täytä sähköinen hakemus josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai toimita ne osoitteella Porin kaupungin henkilöstöpalvelut/rekrytointiyksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori.

Jos mahdollisuutta sähköiseen hakemukseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen edellä mainittuun osoitteeseen. Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 3421.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Organisaation kuvaus
Porin kaupunki on työnantaja, jonka vahvuus on monipuolinen osaaminen. Se tarjoaa työtehtäviä, jotka haastavat ihmiset tekemään parhaansa ja kehittymään. Nyt tarvitsemme sinua.
Yhteystiedot

Lisätietoja antavat kirjastotoimenjohtaja Asko Hursti, s-posti asko.hursti(at)pori.fi, kirjastotoimen apulaisjohtaja Paula Kauppila, s-posti paula.kauppila(at)pori.fi ja osastonjohtaja Eija Ahonen, s-posti eija.ahonen(at)pori.fi.