Open vacancy Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Projekti-insinööri (projektinhallinta)

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiriPohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Yhtymähallinto, UudisrakentaminenOulu
Työavain: 
PPSHP-01-3-18
Hakuaika alkaa: 
28.3.2018
Hakuaika päättyy: 
2.5.2018 14.30
Palkka: 
Sovellettava työ- ja virkaehtosopimus
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä on aloitettu Tulevaisuuden sairaala OYS 2030 -uudistamisohjelma, jonka tavoitteena on uudistaa Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin sairaaloiden toimintaa sekä rakentaa ja perusparantaa kiinteistöt vastaamaan nykyajan vaatimuksia ja tulevaisuuden haasteita. Sairaanhoitopiirin tilojen ytimen muodostaa Oulun yliopistollinen sairaala (OYS). Tulevaisuuden sairaala OYS 2030 ohjelmakokonaisuuden uudisrakentaminen ajoittuu pääosin vuosille 2018 - 2030 sisältäen 4-6 isoa hankekokonaisuutta.

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä uudisrakentamisen rakennuttajatiimin, sekä kumppaneidemme kanssa. Toteutamme hankkeet yhteistoimintamalleilla, jotka perustuvat aikaiseen integrointiin palveluntuottajien kanssa. Hankeorganisaatiossa tehtäviäsi ovat erilaiset laadunhallintaan ja -varmistamiseen liittyvät tehtävät, kuten projektien tiedon- ja asiakirjojen hallintaa ja projektinhallinnan prosessien kuvaamista toimintajärjestelmäämme. Odotamme sinulta valmiuksia fasilitoida hankkeiden työpajoja ja kehittää Big Room -työskentelyämme. Tehtäviisi kuuluvat myös projektiraportoinnin kehittäminen, kuten aikataulujen ja kustannusten seuranta ja raportointi sekä projektinhallinnan työkalujen ja menetelmien kehittäminen, joilla voimme parantaa hankkeidemme suorituskykyä yhteistyössä alan parhaiden toimijoiden kanssa. Työtehtävät tarkentuvat valittavan henkilön kokemuksen ja työtehtävien täsmentymisen myötä.

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on soveltuva diplomi-insinöörin tai insinöörin tutkinto.

Eduksi katsotaan kokemus työskentelystä yhteistoimintamalleilla toteutetuista rakennushankkeista, joissa on sovellettu Lean -periaatteita ja -työkaluja ja ketteriä työmenetelmiä. Lisäksi arvostamme käytännön kokemusta projektinhallinnan ja rakennuttamisen tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja kokonaisuuksien hallintaan sekä hyviä vuorovaikutus- ja tietoteknisiä taitoja.

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, mukavan työyhteisön, kilpailukykyisen palkan, hyvät työsuhde-edut ja näköalapaikan terveydenhuollon rakennushankkeiden toteuttajien ja huippuosaajien joukossa.

Edellytämme 1.3.2018 alkaen tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Hakija voi esittää oman palkkatoivomuksensa.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Työnantajana Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirillä on mahdollisuus vaatia työntekijöiltä huumausainetestiä koskeva lausunto yksityisyyden suojasta työelämässä annetun lain (759/2004) edellyttämien kriteerien täyttyessä. Työhönoton yhteydessä testiä koskeva lausunto vaaditaan satunnaisotannalla valikoituneilta työntekijöiltä koeaikana. Lausunto voidaan vaatia tietyin edellytyksin myös palvelussuhteen aikana.

Organisaation kuvaus

Oulun yliopistollinen sairaala on innovatiivinen, uudistuva ja tuloksellinen terveydenhuollon huipputoimija sekä erikoissairaanhoidon arvostettu ja vetovoimainen työnantaja. Menestystekijöinä on osaava, työssään viihtyvä henkilöstö, jonka koulutukseen ja perehdytykseen panostetaan. Haasta itsesi, haasta meidät!

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa ohjelmajohtaja Kari-Pekka Tampio, p. 040 151 4005, kari-pekka.tampio(at)ppshp.fi

Hakemukset tulee toimittaa ensisijaisesti sähköisesti. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.