Open vacancy Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Projekti-insinööri (talotekniikka)

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiriPohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Yhtymähallinto, UudisrakentaminenOulu
Työavain: 
PPSHP-01-4-18
Hakuaika alkaa: 
28.3.2018
Hakuaika päättyy: 
2.5.2018 14.30
Palkka: 
Sovellettava työ- ja virkaehtosopimus
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä on aloitettu Tulevaisuuden sairaala OYS 2030 -uudistamisohjelma, jonka tavoitteena on uudistaa Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin sairaaloiden toimintaa sekä rakentaa ja perusparantaa kiinteistöt vastaamaan nykyajan vaatimuksia ja tulevaisuuden haasteita. Omistuksessa olevien kiinteistöjen yhteenlaskettu bruttopinta-ala on noin 300 000 m2. Sairaanhoitopiirin tilojen ytimen muodostaa Oulun yliopistollinen sairaala (OYS). Tulevaisuuden sairaala OYS 2030 ohjelmakokonaisuuden uudisrakentaminen ajoittuu pääosin vuosille 2018 - 2030 sisältäen 4-6 isoa hankekokonaisuutta.

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä uudisrakentamisen rakennuttajatiimin, sekä projekteissa toimivien ulkoisten ja sisäisten tahojen kanssa. Toteutamme hankkeet yhteistoimintamalleilla, jotka perustuvat aikaiseen integrointiin palveluntuottajien kanssa. Hankeorganisaatiossa tehtävänäsi on toimia rakennushankkeiden valmistelu-, kehitys- ja toteutusvaiheiden talotekniikan projektipäällikkönä. Vastaat talotekniikan suunnittelun, toteutuksen ja käyttöönoton organisoinnista, ohjauksesta ja koordinoinnista yhdessä rakennuttajatiimimme kanssa. Kehität älykkäitä sairaalakiinteistön taloteknisiä ratkaisuja, joilla luodaan turvallinen ja terveellinen työskentely- ja hoitoympäristö niin henkilökunnallemme kuin asiakkaillemme, yhteistyössä tekniikan kunnossapidon, käyttäjien, suunnittelijoiden ja urakoitsijoiden kanssa. Työtehtävät tarkentuvat valittavan henkilön kokemuksen ja työtehtävien täsmentymisen myötä.

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on soveltuva diplomi-insinöörin tai insinöörin tutkinto.

Eduksi katsotaan suunnittelu- ja projektinjohtokokemus sekä Smart Hospital -käsitteen tuntemus ja sisäistäminen. Arvostamme käytännön kokemusta talotekniikan rakennuttamisesta ja/tai käytön- ja kunnossapidon tehtävistä terveydenhoidon ja hyvinvoinnin alalta. Tehtävässä menestyminen edellyttää valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja kokonaisuuksien hallintaan sekä hyviä vuorovaikutus- ja tietoteknisiä taitoja.

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, mukavan työyhteisön, kilpailukykyisen palkan, hyvät työsuhde-edut ja näköalapaikan terveydenhuollon rakennushankkeiden toteuttajien ja huippuosaajien joukossa.

Edellytämme 1.3.2018 alkaen tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Hakija voi esittää oman palkkatoivomuksensa.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Työnantajana Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirillä on mahdollisuus vaatia työntekijöiltä huumausainetestiä koskeva lausunto yksityisyyden suojasta työelämässä annetun lain (759/2004) edellyttämien kriteerien täyttyessä. Työhönoton yhteydessä testiä koskeva lausunto vaaditaan satunnaisotannalla valikoituneilta työntekijöiltä koeaikana. Lausunto voidaan vaatia tietyin edellytyksin myös palvelussuhteen aikana.

Organisaation kuvaus

Oulun yliopistollinen sairaala on innovatiivinen, uudistuva ja tuloksellinen terveydenhuollon huipputoimija sekä erikoissairaanhoidon arvostettu ja vetovoimainen työnantaja. Menestystekijöinä on osaava, työssään viihtyvä henkilöstö, jonka koulutukseen ja perehdytykseen panostetaan. Haasta itsesi, haasta meidät!

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa ohjelmajohtaja Kari-Pekka Tampio, p. 040 151 4005, kari-pekka.tampio(at)ppshp.fi

Hakemukset tulee toimittaa ensisijaisesti sähköisesti. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.