Open vacancy Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Huoltomestarin toimi, rakennustekniikka

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiriPohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Sairaanhoidollisten palvelujen tulosalue, Tekniikan palvelut, RakennustekniikkaOulu
Työavain: 
PPSHP-05-15-18
Hakuaika alkaa: 
10.4.2018
Hakuaika päättyy: 
2.5.2018 14.30
Palkka: 
Sovellettava virka- ja työehtosopimus
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.6.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Rakennustekniikan palveluja ovat sairaanhoitopiirin kiinteistöjen ja sairaala-alueiden huolto-, kunnossapito- ja vuosikorjaustyöt, tilamuutoshankkeet sekä ympäristöhuollon operatiiviset toiminnot. Lisäksi rakennustekniikka huolehtii erikseen sovituista perusparannus- ja uudiskohteiden valmistelu-, rakentamis- ja rakennuttamispalveluista sekä erikseen määritellyistä kiinteistönpitoon ja rakennustekniikkaan liittyvistä asiantuntijapalveluista. Huoltomestarin tehtävänä on osaltaan vastata rakennustekniikan toimialueen tehtävistä.

Huoltomestarin toimen kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi teknillisen koulun tutkinto. Arvostamme rakennusliikkeessä tai rakennuttajatehtävissä hankittua itsenäisen ja vastuullisen työn kokemusta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja kokonaisuuksien hallintaa. Eduksi katsotaan julkisen hankintamenettelyn ja tilaajavelvoitteiden tuntemus sekä hyvät vuorovaikutus- ja tietotekniset taidot.

Edellytämme 1.3.2018 alkaen tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Työnantajana Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirillä on mahdollisuus vaatia työntekijöiltä huumausainetestiä koskeva lausunto yksityisyyden suojasta työelämässä annetun lain (759/2004) edellyttämien kriteerien täyttyessä. Työhönoton yhteydessä testiä koskeva lausunto vaaditaan satunnaisotannalla valikoituneilta työntekijöiltä koeaikana. Lausunto voidaan vaatia tietyin edellytyksin myös palvelussuhteen aikana.

Organisaation kuvaus

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on innovatiivinen ja dynaaminen terveyspalvelujen tuottaja. Alueen väestö on yli 400 000 asukasta ja heitä palvelee noin 6 500 terveydenhuollon ammattilaista. Oulun yliopistollinen sairaala vastaa erityistason hoidon järjestämisestä koko Pohjois-Suomen väestölle.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.

Yhteystiedot

Tiedusteluihin vastaa rakennustekniikan toimialueen päällikkö Kari Ukkola, p. 040 848 8201. Sähköposti: etunimi.sukunimi@ppshp.fi

Hakemukset tulee toimittaa ensisijaisesti sähköisesti. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.