Open vacancy Rauman Kaupunki

Talouden korkeakouluharjoittelija

Rauman KaupunkiRauman kaupunki, Konsernipalvelut-toimiala, TalousohjausKanalinranta 3Rauma
Työavain: 
RAU-10-45-18
Hakuaika alkaa: 
23.11.2018
Hakuaika päättyy: 
10.12.2018 15.00
Palkka: 
1800,00
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
2.1.2019 tai sopimuksen mukaan.
Työn kuvaus

Rauman kaupunki hakee ylempää korkeakoulututkintoa suorittavaa opiskelijaa talouden korkeakouluharjoittelijaksi

Haemme nyt talousohjaukseen selvitys- ja valmistelutehtäviin talouden korkeakouluharjoittelijaa. Tulet työskentelemään Rauman kaupungintalolla konsernipalveluihin kuuluvassa talouden suunnittelu- ja seurantapalveluissa, jossa työskentelee talousjohtajan alaisuudessa 20 työntekijää ja viranhaltijaa. Harjoittelusi tulee muodostumaan osallistumisesta niin erilaisiin valmistelu- ja selvitystehtäviin kuin kaupungin ja kaupunkikonsernin tilinpäätöksen, osavuosikatsauksien sekä kestävään kuntatalouteen tähtäävän vahva ja vakaa Rauma -talousohjelman laadintaan. Tehtävänkuvaa voidaan osin muokata henkilön osaamisen ja mielenkiinnon mukaan. Mahdollisesti harjoittelua voi jatkaa 6 kuukauden jälkeen taloushenkilöstön kesäsijaistuksella talouden perustehtävissä (kuten ostoreskontranhoidossa) ja vuoden 2020 talousarvion valmistelutehtävissä.

Harjoittelu sopii parhaiten opinnoissaan pidemmällä oleville hallinto- tai kauppatieteiden opiskelijoille. Hyvän pohjan antavat esimerkiksi julkisen talousjohtamisen tai kunta- ja aluejohtamisen opinnot joko pää- tai vahvana sivuaineena. Jo aiemmin harjoittelunsa suorittaneet hakijat huomioidaan myös.

Harjoittelu alkaa tarkemmin sovittuna ajankohtana mieluiten tammikuussa 2019 kestäen kesä-heinäkuuhun. Harjoittelun kesto on 6 - 8 kk. Kerrothan hakemuksessasi, milloin aikaisintaan voisit harjoittelusi aloittaa. Harjoitteluajalta maksetaan palkkaa, jonka suuruus on 1 800 euroa/kk. Eduksi luemme yliopiston myöntämän harjoittelutukikuukauden, mutta se ei ole välttämätön. Työaika on 36 tuntia 45 minuuttia/viikko.

Potentiaalisia hakijoita voidaan haastatella jo hakuajan kuluessa.

Hakemuksen jättäminen: Ensisijaisesti sähköisesti järjestelmän kautta.

Organisaation kuvaus

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 3000 työntekijää. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita.
Rauman kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoja harjoittelusta antaa talousjohtaja (vs.) Henri Seppänen sähköpostitse henri.seppanen@rauma.fi.

Mahdolliset paperihakemukset os. Rauman kaupunki, kirjaamo, Pl 41, 26101 Rauma, kuoreen merkintä "korkeakouluharjoittelija".