Open vacancy Rauman Kaupunki

Laskentasihteerin (ostoreskontra) sijaisuus

Rauman KaupunkiRauman kaupunki, Konsernipalvelut-toimiala, TalousohjausKanalinranta 3Rauma
Työavain: 
RAU-10-46-18
Hakuaika alkaa: 
26.11.2018
Hakuaika päättyy: 
10.12.2018 15.00
Palkka: 
2.124.25
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
Joulukuussa 2018
Työn kuvaus

Haemme Rauman kaupungin talousohjaukseen monipuolisiin ostoreskontran keskitettyihin perustehtäviin laskentasihteerin sijaista poissaolon ajaksi ajalle joulukuu 2018 - lokakuu 2019.

Tulet työskentelemään Rauman kaupungintalolla konsernipalveluihin kuuluvassa talouden suunnittelu- ja seurantapalveluissa, jossa työskentelee talousjohtajan alaisuudessa 20 työntekijää ja viranhaltijaa. Laskentasihteerin (ostoreskontra) sijaisena tarkoituksesi on hoitaa kaupungin sähköistä ostojärjestelmää siihen kuuluvine perustehtävineen sekä kaupungin urakkatietojen lähetystä verottajalle. Keskeisinä tehtäväalueina ovat laskujen kiertoon laitto järjestelmään ja perustietojen täydennykset, paperilaskujen skannaus, kierrossa olevien laskujen seuranta sekä tarkastettujen ja hyväksyttyjen laskujen tarkistus, laskujen siirrot kirjanpitoon, kauden päätöstehtäviä, tilinpäätökseen liittyviä tehtäviä sekä muiden keskitettyjä ostoreskontratehtäviä tekevien sijaistukset ja muita ostolaskuprosessiin liittyviä tehtäviä. Tehtävään liittyy laajasti asiakaspalvelutehtävät niin sisäisille asiakkaille kuin ulkoisille laskuttajille.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva ammatillinen peruskoulutus ja kokemus laskentatoimen tehtävissä. Edellytämme aktiivista, kehittävää, vastuuntuntoista ja itsenäistä työotetta, erinomaisia asiakaspalvelu-, vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja, ongelmien ratkaisutaitoja sekä muutosvalmiutta, epävarmuuden ja paineensietokykyä. Eduksi on kokemus ostoreskontranhoidon tehtävistä.

Työsuhteen palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävä on kokoaikainen, mutta määräaikainen joulukuu 2018 - 31.10.2019. Määräaikaisuuden peruste on sijaisuus. Tehtäväntäytössä noudatetaan 5 kuukauden koeaikaa. Potentiaalisimpien hakijoiden haastattelut tehtävään pidetään 12.12.2018.

Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisesti järjestelmän kautta (www.rauma.fi/rekry).

Organisaation kuvaus

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 3000 työntekijää. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita.
Rauman kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa talousjohtaja (vs.) Henri Seppänen sähköpostitse henri.seppanen@rauma.fi

Mahdolliset paperihakemukset os. Rauman kaupunki, kirjaamo, Pl 41, 26101 Rauma, kuoreen merkintä "laskentasihteeri (ostoreskontra)".