Open vacancy Rauman Kaupunki

Koulupsykologin sijaisuus

Rauman KaupunkiRauman kaupunki, Kasvatus- ja opetustoimiRauma
Työavain: 
RAU-25-10-17
Hakuaika päättyy: 
8.5.2017 16.00
Palkka: 
KVTES:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.8.2017 - 31.7.2018
Työn kuvaus

Jatkamme määräaikaisen koulupsykologin hakua (sijaisuus) Rauman kaupungin alueen kouluilla sekä mahdollisesti myös erityiskoululla. Tehtävää aikaisemmin hakeneet huomioidaan valintaa tehdessä.

Koulupsykologin työtehtäviin kuuluu mm. oppimisvaikeuksien tutkimista, neuvontaa ja konsultaatiotyötä sekä verkostoyhteistyötä eri toimijoiden ja viranomaisten kanssa. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Kokemus lasten ja perheiden kanssa työskentelystä sekä koulumaailman tuntemus ovat eduksi.

Kelpoisuusehtona on laillistettu psykologin pätevyys. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti kaupungin sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (www.rauma.fi/rekry), myös paperihakemukset hyväksytään. Hakemukseen on liitettävä jäljennös kelpoisuuden osoittavasta todistuksesta ja alkuperäiset pätevyystodistukset esitetään mahdollisessa haastattelutilaisuudessa. Mahdolliset paperihakemukset lähetetään osoitteella: Rauman kaupunki, Sivistyshallinto, Kanalinranta 3, 26100 Rauma, kuoreen merkintä "Määräaikainen koulupsykologi".

Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Organisaation kuvaus

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 3000 työntekijää. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita.
Rauman kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Perusopetusjohtaja Hanna Viljanen-Lehto puh. 044-7933231 tai hanna.viljanen-lehto@rauma.fi