Open vacancy Rauman Kaupunki

Määräaikainen tuntiopettaja, erityisopetus

Rauman KaupunkiRauman kaupunki, Kasvatus- ja opetustoimi, Perusopetus, Nanun yhtenäinen peruskouluRauma
Työavain: 
RAU-25-22-17
Hakuaika päättyy: 
3.4.2017 00.00
Palkka: 
OVTESin mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.8.2017 - 2.6.2018
Työn kuvaus

Määräaikainen tuntiopettajan virkasuhteinen tehtävä Nanun yhtenäisessä peruskoulussa vuosiluokilla 1-9, opetusaineena erityisopetus ja tehtävään kuuluu maahanmuuttajaoppilaiden opiskelun tukeminen. Tehtävä on kaupunkikohtainen. Tehtävä saattaa vielä tulla hoidettavaksi hallinnonalan sisäisin järjestelyin.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan 5 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti kaupungin sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (www.rauma.fi/rekry), myös paperihakemukset hyväksytään. Hakemukseen on liitettävä jäljennös kelpoisuuden osoittavasta todistuksesta ja alkuperäiset tutkintotodistukset esitetään mahdollisessa haastattelutilaisuudessa. Paperihakemukset tulee lähettää osoitteella; Rauman kaupunki, Sivistyshallinto, Kanalinranta 3, 26100 Rauma, kuoreen merkintä; "Tuntiopettaja, erityisopetus ja maahanmuuttajaoppilaiden opiskelun tukeminen".

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Organisaation kuvaus

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 3000 työntekijää. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita.
Rauman kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

rehtori Teija Warro puh. 044-7933463 tai teija.warro@rauma.fi