Open vacancy Rauman Kaupunki

Määräaikainen erityisavustaja

Rauman KaupunkiRauman kaupunki, Kasvatus- ja opetustoimi, VarhaiskasvatusRauma
Työavain: 
RAU-25-50-17
Hakuaika päättyy: 
8.5.2017 16.00
Palkka: 
KVTES:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.8.2017
Työn kuvaus

Haemme erityisavustajaa määräajalle 1.8.2017-31.5.2018. Erityisavustaja toimii päiväkodissa joko lapsen henkilökohtaisena avustajana tai ryhmäavustajana. Erityisavustajan sijoituspaikka tarkennetaan päiväkotien tarpeen mukaan.

Tehtävä on kaupunkikohtainen ja tehtävä saattaa vielä tulla hoidettavaksi hallinnonalan sisäisin järjestelyin.

Erityisavustajalta edellytetään sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain 272/2005 mukaista kelpoisuutta. Tehtävässä noudatetaan 5 kuukauden koeaikaa

Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti kaupungin sähköisen rekrytointi järjestelmän kautta (www.rauma.fi/rekry), mutta myös paperihakemukset hyväksytään. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittava todistus ja alkuperäiset todistukset esitetään mahdollisessa haastattelutilaisuudessa. Paperihakemukset tulee lähettää osoitteella; Rauman kaupunki, Sivistyshallinto, Kanalinranta 3, 26100 Rauma, kuoreen merkintä; "erityisavustaja".

Tehtävään valitun tulee esittää nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Organisaation kuvaus

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 3000 työntekijää. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita.
Rauman kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Varhaiskasvatuksen palvelupäällikkö Eeva Koskinen 044-7934555 tai eeva.koskinen@rauma.fi