Open vacancy Rauman Kaupunki

Lyhytaikaisia sijaisuuksia puhtauspalvelussa

Rauman KaupunkiRauman kaupunki, Ruoka- ja puhtauspalvelutRauma
Työavain: 
RAU-45-29-15
Hakuaika päättyy: 
31.12.2017 16.00
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Osa-aikatyö
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Keikkatyö
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Rauman kaupungin puhtauspalvelu tuottaa siivouspalveluita mm. kouluihin, päiväkoteihin, vanhainkoteihin, virastoihin, laitoksiin, hammashoitoloihin, terveysasemille, sekä siivous- ja ateriapalveluita sairaalan ja terveyskeskuksen tiloihin. Puhtauspalveluissa työskentelee päivittäin 130 laitoshuoltajaa 70 eri toimipisteessä.

Puhtauspalveluilla on jatkuva rekrytointi erimittaisiin sijaisuuksiin. Kelpoisuusvaatimuksena pysyviin toimiimme on laitoshuoltajan ammattitutkinto. Sijaisuuksia täytettäessä otamme huomioon myös ne henkilöt, joilla on pelkästään alan työkokemusta.

Arvostamme työtehtävien hoitamisessa asiakaslähtöistä palveluasennetta, hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja sekä vastuullista otetta työtehtävien hoitamiseen.

Ilmoita hakemuksessasi millaisista sijaisuuksista olet kiinnostunut ja päivitä hakemustasi tarvittaessa. Muista pitää myös käytettävyyskalenterisi ajan tasalla.

Organisaation kuvaus

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme. Henkilöstön hyvinvointi ja työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Palveluksessamme on noin 2900 työntekijää.

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat: Pirjo-Liisa Raula, puh. 0505649619 koulut, päiväkodit, uimahalli ja virastot, Helena Takaveräjä, puh. 0505649619 ja Maarit Viertola-Kähkönen, puh. 0444035457 terveyskeskus, sairaala ja vanhainkodit.