Open vacancy Rauman Kaupunki

Kaavoitusarkkitehti

Rauman KaupunkiRauma, tekninen toimiala, kaavoitusRauma
Työavain: 
RAU-45-38-18
Hakuaika alkaa: 
2.9.2018
Hakuaika päättyy: 
26.11.2018 16.00
Palkka: 
TS
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.1.2019 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Virka laitetaan uudelleen haettavaksi. Aikaisemmin saapuneet hakemukset otetaan huomioon tehtävää täytettäessä.

Kaavoitusarkkitehdin tehtävänä on toimia yhdyskuntasuunnittelijana laatimalla yleispiirteisiä ja yksityiskohtaisia, alueiden käyttöä ja rakentamista ohjaavia kaavoja sekä huolehtia tarvittavista selvityksistä, vuorovaikutusmenettelystä, kaavaan liittyvistä suunnitelmista ja päätöksenteon valmisteluista.

Kelpoisuusehtona on teknillisessä korkeakoulussa tai yliopistossa suoritettu arkkitehdin tutkinto ja alan suunnittelukokemusta tai virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja merkittävää alan suunnittelukokemusta tai rakennusarkkitehdin tutkinto ja merkittävää alan suunnittelukokemusta.

Tehtävä edellyttää kykyä kaavoitusprosessien itsenäiseen johtamiseen ja sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Eduksi katsotaan hyvät vuorovaikutustaidot.

Hakemuksen jättäminen: Ensisijaisesti järjestelmän kautta (www.rauma.fi/rekry)
Tutkinto- ja työtodistukset on esitettävä mahdollisessa haastattelussa.

Organisaation kuvaus

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 3000 työntekijää. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita.
Rauman kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat kaavoitusjohtaja Juha Eskolin, puh. 044 793 3660 ja kaavoitusarkkitehti Mervi Tammi, puh. 044 793 3664.

Mahdolliset paperihakemukset voi jättää osoitteeseen: Rauman kaupungin tekninen toimiala/kirjaamo, Kanalinranta 3, 26100 RAUMA. Kuoreen tunnus "Kaavoitusarkkitehti".