Open vacancy Satakunnan sairaanhoitopiiri

Röntgenhoitajan sijaisuuksia, kuvantaminen

Satakunnan sairaanhoitopiiriLiikelaitos SataDiagPori, Rauma
Työavain: 
SATSHP-04-29-18
Hakuaika alkaa: 
23.10.2018
Hakuaika päättyy: 
19.11.2018 14.00
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
15.11.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Etsimme röntgenhoitajia eripituisiin sijaisuuksiin SataDiag Kuvantamiseen. Sijaisuuksia on tarjolla sekä Satakunnan keskussairaalan kuvantamisen yksikössä Porissa että Rauman yksikössä. Työ voi sisältää myös työskentelyä alueen muissa toimipisteissä. Työ on vuorotyötä.

Tarjoamme innostavan työyhteisön lisäksi huolellisen perehdytyksen, monipuoliset työtehtävät ajanmukaisilla työvälineillä sekä erinomaiset mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen.

Arvostamme erityisesti kehittämismyönteistä asennetta työhön, erinomaisia asiakaspalvelutaitoja sekä yhteistyökykyä. Kokemus röntgenhoitajan työstä erikoissairaanhoidossa ja päivystyskokemus katsotaan hakijan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on röntgenhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus. Myös viimeisen vuoden röntgenhoitajaopiskelijat huomioidaan haussa.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satshp.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointiyksikkö puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satshp.fi

Organisaation kuvaus

SataDiag on Satakunnan sairaanhoitopiirin liikelaitos, joka tuottaa diagnostisia sekä lääke- ja välinehuollon palveluja. Toimialaamme kuuluvat lisäksi tartuntatautien ehkäisyyn ja hygieniaan liittyvät palvelut. Asiakkaitamme ovat Satakunnan sairaanhoitopiirin omat sekä piirin ulkopuoliset terveyden- ja sosiaalihuollon yksiköt.Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

osastonhoitaja (Pori, Satks) Jaana Normio, puh. 044 707 3820
Vt. osastonhoitaja (Rauma) Mari Kokkomäki-Uusitalo, puh. 044 707 5321
palvelupäällikkö Nina Lehto, puh. 050 401 5071
tai sähköposti etunimi.sukunimi(at)satadiag.fi