Open vacancy Satakunnan sairaanhoitopiiri

Osastonhoitaja, SataDiag kuvantaminen Rauma

Satakunnan sairaanhoitopiiriSatakunnan sairaanhoitopiiri, SataDiagRauma
Työavain: 
SATSHP-04-31-18
Hakuaika alkaa: 
25.10.2018
Hakuaika päättyy: 
19.11.2018 14.00
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.1.2019 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haettavana on vakituinen osastonhoitajan virka kuvantamisen vastuualueella Rauman aluesairaalassa. Osastonhoitajan vastuualueeseen kuuluu myös kuvantamisen aluetoiminnan resursointia.

Etsimme esimiestyöstä innostunutta, kehittämiskokemusta sekä erinomaiset yhteistyötaidot omaavaa osastonhoitajaa. Työssäsi tarvitset hyviä organisointi- ja muutosten johtamistaitoja sekä hyvää paineensietokykyä. Etsimämme henkilö kannustaa omalla esimerkillään henkilöstöään tarjoamaan erinomaisia asiakaskokemuksia asiakkaillemme. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen työn lisäksi monipuolisen ja dynaamisen työyhteisön.

Kelpoisuusehtona osastonhoitajan tehtävään on soveltuva terveystieteiden tai hallintotieteiden (sosiaali- ja terveyshallintotiede) korkeakoulututkinto, tai alansa erikoistumistutkinto tai terveysalan ylempi ammattikorkeakoulututkinto, tai ammattikorkeakoulututkinto/keskiasteen tutkinto molemmat täydennettynä vähintään 30 opintopisteen hallinnon opinnoilla. Lisäksi edellytämme terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus ja kokemusta hoitoalan tehtävissä. Eduksi luemme röntgenhoitajan taustakoulutuksen.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Valinnoissa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satshp.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointiyksikkö puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satshp.fi

Organisaation kuvaus

SataDiag on Satakunnan sairaanhoitopiirin liikelaitos, joka tuottaa diagnostisia ja lääke- sekä välinehuollon palveluja. Toimialaamme kuuluvat lisäksi tartuntatautien ehkäisyyn ja hygieniaan liittyvät palvelut. Asiakkaitamme ovat Satakunnan sairaanhoitopiirin omat sekä piirin ulkopuoliset terveyden- ja sosiaalihuollon yksiköt.Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

palvelupäällikkö Nina Lehto, puh. 050 401 5071 tai
etunimi.sukunimi@satadiag.fi