Open vacancy Satakunnan sairaanhoitopiiri

Röntgenhoitaja, SataDiag kuvantaminen, Rauma

Satakunnan sairaanhoitopiiriLiikelaitos SataDiagRauma
Työavain: 
SATSHP-04-32-18
Hakuaika alkaa: 
25.10.2018
Hakuaika päättyy: 
19.11.2018 14.00
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
2.1.2019 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Etsimme röntgenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen SataDiag Kuvantamiseen Rauman yksikköön. Työ voi sisältää myös työskentelyä alueen muissa toimipisteissä. Työ on vuorotyötä.

Tarjoamme innostavan työyhteisön lisäksi huolellisen perehdytyksen, monipuoliset työtehtävät ajanmukaisilla työvälineillä sekä erinomaiset mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen. Yksikössämme tehdään TT-, natiiviröntgen-, ja ultraäänitutkimuksia sekä luuntiheysmittauksia.

Arvostamme erityisesti kiinnostusta oman työnsä ja itsensä kehittämiseen, erinomaisia asiakaspalvelutaitoja sekä yhteistyökykyä. Kokemus röntgenhoitajan työstä ja päivystyskokemus katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on röntgenhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus. Myös viimeisen vuoden röntgenhoitajaopiskelijat huomioidaan. Röntgenhoitajan kelpoisuus osoittava todistus on kuitenkin esitettävä hakuajan päättymiseen mennessä.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Toimeen valinnassa noudatamme 4 kuukauden koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset, liitteenä tutkintotodistuskopio, lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satshp.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: Rekrytointiyksikkö puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satshp.fi

Organisaation kuvaus

SataDiag on Satakunnan sairaanhoitopiirin liikelaitos, joka tuottaa diagnostisia sekä lääke ja välinehuollon palveluja. Toimialaamme kuuluvat lisäksi tartuntatautien ehkäisyyn ja hygieniaan liittyvät palvelut. Asiakkaitamme ovat Satakunnan sairaanhoitopiirin omat sekä piirin ulkopuoliset terveyden- ja sosiaalihuollon yksiköt.

Yhteystiedot

vt. osastonhoitaja Mari Kokkomäki-Uusitalo, puh. 044 707 5321 tai
palvelupäällikkö Nina Lehto, puh. 050 401 5071
sähköpostit muodossa etunimi.sukunimi@satadiag.fi