Open vacancy Satakunnan sairaanhoitopiiri

Sairaanhoitaja, asiantuntijapalvelut

Satakunnan sairaanhoitopiiriSosiaalipalvelujen toimialueUlvila
Työavain: 
SATSHP-07-28-18
Hakuaika alkaa: 
10.8.2018
Hakuaika päättyy: 
31.8.2018 14.00
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.9.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Etsimme sairaanhoitajaa sosiaalipalvelujen toimialueelle, asiantuntijapalveluihin.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus. Hakijan eduksi katsotaan perehtyneisyys psykiatriseen hoitotyöhön sekä mielenterveys- ja perhetyöhön.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Haastateltavien on esitettävä alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset ja henkilöllisyystodistus. Valinnoissa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote ennen toimen vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta. Ilmoitus ja linkki hakemuksen jättämiseen löytyvät myös osoitteesta www.satshp.fi/rekry. Sähköiseen hakuun ja mahdollisiin ongelmatilanteisiin liittyvät tiedustelut: Rekrytointiyksikkö, puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980

1.3.2018 voimaan astuvan tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Organisaation kuvaus

Satakunnan sairaanhoitopiiri on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Sairaalatoimintaa meillä on Porissa, Raumalla ja Harjavallassa sekä Antinkartanon kuntoutuskeskus Ulvilassa. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Riitta Niemi, palveluesimies
puh. 044 707 4033 tai
Terhi Nyman, psykologi
puh. 044 707 9427