Open vacancy Satakunnan sairaanhoitopiiri

3 sosiaalityöntekijää, nuorisopsykiatria

Satakunnan sairaanhoitopiiriPsykiatrisen hoidon vastuualuePori, Rauma
Työavain: 
SATSHP-09-23-17
Hakuaika päättyy: 
15.5.2017 14.00
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
31.7.2017 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Nuorisopsykiatrian pitkäaikaiset sosiaalityöntekijät eläköityvät, joten haemme joukkoomme kaikkiaan kolmea sosiaalityöntekijää arvioimaan potilaan ja perheen sosiaalista tilannetta sekä palvelujen tarvetta, tekemään hoito- ja kuntoutussuunnitelmia sekä työskentelemään potilaan läheis- ja viranomaisverkostoissa elämänhallinnan ja kuntoutumisen edistämiseksi. Työtä tehdään osana moniammatillista työryhmää. Nuorisopsykiatrialla tutkitaan ja hoidetaan 13-22-vuotiaita nuoria, joilla on mielenterveyden häiriö.

Haettavat toimet ja niiden ensisijaiset sijoituspaikat nuorisopsykiatrialla ovat:
1. Sosiaalityöntekijän toimi Rauman poliklinikalla
2. Sosiaalityöntekijän toimi neuropsykiatrisessa työryhmässä Porissa
3. Sosiaalityöntekijän toimi Porin poliklinikalla

Nuorisopsykiatrian poliklinikalla Raumalla sosiaalityöntekijä toimii osana moniammatillista työryhmää. Pienen poliklinikan sosiaalityöntekijän työskentelyssä korostuu terapeuttinen työote sekä perhe- ja verkostokeskeinen työskentely. Nuorisopsykiatrian poliklinikalla Porissa sosiaalityöntekijä työskentelee poliklinikan lisäksi päiväosastolla ja kuntoutumisyksikössä osana moniammatillisia työryhmiä. Työtehtävissä painottuvat potilaiden kuntoutusselvitykset ja työskentely hoidon ja kuntoutuksen edistymiseksi (kuntoutussuunnitelmat, taloudelliset tuet) potilaan verkoston (vanhemmat, koulukuraattorit, Kela, hoitohenkilökunta, opot) sekä nuoren kanssa. Neuropsykiatrisessa työryhmässä sosiaalityöntekijä perehtyy neuropsykiatristen nuorten arjen haasteisiin ja palvelujärjestelmän mahdollisuuksiin kuntouttaa potilasta. Sosiaalityöntekijä työskentelee myös osana työryhmää: arvioi potilaan ja perheen sosiaalisen tilanteen, osallistuu kuntoutuksen suunnitteluun, ohjaa ja koordinoi sosiaaliturvaan liittyviä asioita. Kaikki sosiaalityöntekijät toimivat työryhmissään lastensuojelulain ja -palvelujen sekä laajemmin sosiaaliturvan asiantuntijana, tekevät verkostoyhteistyötä ja tuovat työryhmiin ajantasaisen tiedon sosiaaliturvaan ja palvelujärjestelmään liittyvistä muutoksista.

Sosiaalityöntekijän kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Valinnoissa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta. Ilmoituksen ja hakuohjeet löydät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satshp.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointiyksikkö puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satshp.fi

Organisaation kuvaus

Satakunnan sairaanhoitopiiri on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Sairaalatoimintaa meillä on Porissa, Raumalla ja Harjavallassa sekä Antinkartanon kuntoutuskeskus Ulvilassa. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

johtava sosiaalityöntekijä Kaisu-Leena Raikisto,
p. 044 707 7280 (vko 17 ei tavoitettavissa) tai
ylilääkäri Max Karukivi
p. 044 707 9382 tai
etunimi.sukunimi@satshp.fi