Open vacancy Satakunnan sairaanhoitopiiri

Erikoislääkäri, korva-, nenä-, ja kurkkutaudit

Satakunnan sairaanhoitopiiriKorva-, nenä- ja kurkkutauditPori
Työavain: 
SATSHP-09-25-18
Hakuaika alkaa: 
9.3.2018
Hakuaika päättyy: 
30.3.2018 14.00
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.5.2018
Työn kuvaus

Operatiivisen vastuualueen korva-, nenä- ja kurkkutaudeilla on haettavana ERIKOISLÄÄKÄRIN virka.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on erikoislääkärin pätevyys korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoisalalla.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Valinnoissa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

1.3.2018 voimaan astuvan tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta. Ilmoituksen ja hakuohjeet löydät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satshp.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: Rekrytointiyksikkö puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satshp.fi

Organisaation kuvaus

Satakunnan sairaanhoitopiiri on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Sairaalatoimintaa meillä on Porissa, Raumalla ja Harjavallassa sekä Antinkartanon kuntoutuskeskus Ulvilassa. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Ylilääkäri Jaana Ilomäki
virka-aikana 044 707 7020