Open vacancy Satakunnan sairaanhoitopiiri

Psykologi, psykoosiklinikka

Satakunnan sairaanhoitopiiriSatakunnan sairaanhoitopiiri, Psykiatrisen hoidon toimialuePori
Työavain: 
SATSHP-09-93-17
Hakuaika alkaa: 
3.1.2018
Hakuaika päättyy: 
24.1.2018 14.00
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.2.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haettavan toimen ensisijaisena sijoituspaikkana on Porin keskustassa sijaitseva Psykoosiklinikka. Psykoosiklinikka on osa Porin psykiatrian poliklinikkaa, jossa se on erikoistunut psykoosipotilailden tutkimiseen ja hoitoon. Työnkuvassa painottuvat erotusdiagnostikkaa tukevat ja toimintakykyä kartoittevat psykologin tutkimukset sekä asiantuntijaroolin mukainen työskentely osana moniammatillista tiimiä hoito- ja kuntoutussuunnitelmien laadinnassa ja toteutuksessa. Psykologin työhön kuuluu myös rajatusti yksilöllisiä hoitosuhteita.

Porin psykiatrian poliklinikka on monipuolinen ja ajanmukainen psykiatrinen avohoitoyksikkö. Psykoosiklinikan lisäksi poliklinikalla toimii kolme moniammatillista hoitotyöryhmää, joissa kaikissa työskentelee psykologi sekä päiväyksikkö, ja uusien potilaiden arviointityöryhmä. Psykologin toimia on Porin psykiatrian poliklinikalla kaikkiaan viisi.Tarjoamme hakijalle mielekkään ja kiinnostavan työn sekä hyvät mahdollisuudet kollegiaaliseen tukeen ja ammatilliseen kehittymiseen.

Edellytyksenä toimeen on laillistetun psykologin pätevyys. Kokemus psykiatrisesta avohoidosta katsotaan eduksi. Toivomme lisäksi yhteistyökykyä ja elävää kiinnostusta potilaiden psykologiseen hoitamiseen ja tutkimiseen.

Palkkaus määräytyy sopimuksen mukaan perustuen kuntayhtymässä tehtyyn työn vaativuuden arviointiin. Työnhakija voi esittää palkkatoivomuksensa. Palkkaa ja työehtoja koskevat muut määräykset KVTES:n mukaan.

Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Valinnoissa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Todistukset tarkistetaan haastateltavilta. Ilmoituksen ja hakuohjeet löydät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satshp.fi/rekry. Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: Rekrytointiyksikkö puh. 044 707 6979 tai
044 707 6980 tai rekrytointi@satshp.fi

Organisaation kuvaus

Satakunnan sairaanhoitopiiri on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Sairaalatoimintaa meillä on Porissa, Raumalla ja Harjavallassa sekä Antinkartanon kuntoutuskeskus Ulvilassa. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

johtava psykologi Sirkku Tyni p. 044 707 4450
sirkku.tyni@satshp.fi
ylilääkäri Arto Rainerma p. 044 707 4308
arto.rainerma@satshp.fi