Open vacancy Turun kaupunki

Älyliikenteen asiantuntija

Turun kaupunkiTurun kaupunki, Konsernihallinto, Talous- ja strategiaryhmä, Strategia ja kehittäminenYliopistonkatu 27Turku
Työavain: 
TKU00-04-58-18
Hakuaika alkaa: 
5.12.2018
Hakuaika päättyy: 
2.1.2019 15.00
Palkka: 
3 300,00 €/kk
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.1.2019. Tehtävä päättyy 31.12.2021.
Työn kuvaus

Vuosina 2018 - 2021 toteutettava Smart and Wise Turku -kärkihanke rakentaa Turusta vihreän datan kaupunkia. Hanke käsittää kuusi painopistealuetta: Hiilineutraalius ja resurssiviisaus, Asiakkuuksien ja palveluiden hallinta, Turvallisuus, Kaupunkisuunnittelu, Liikenne ja Liikkuminen sekä Syrjäytymisen ehkäiseminen.

Älyliikenteen asiantuntijan tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa älykästä joukkoliikennettä. Asiantuntija käyttää laajaa datamäärää hyödyksi liikenteen ja liikkumisen kehittämisessä yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa. Hän osallistuu joukkoliikenteen sujuvoittamisen suunnitteluun ja muihin älykkään liikkumisen tehtäviin. Älyliikenteen asiantuntija vastaa robottibussikokeilun suunnittelusta ja toteuttamisesta.

Tehtävä edellyttää perehtyneisyyttä älykkäisiin järjestelmiin ja osaamista data-aineistojen innovatiivisesta hyödyntämisestä.

Odotamme asiantuntijalta yhteistyötaitoja, reipasta ja itsenäistä työotetta sekä kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia.

Älyliikenteen asiantuntija työskentelee itsenäisesti mutta kuitenkin tiiviissä yhteistyössä joukkoliikenteen ja kaupunkiympäristötoimialan kanssa osana laajaa kärkihanketta.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Organisaation kuvaus

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa joukkoliikennepalvelujohtaja Sirpa Korte puh. 0449075121. Soittoajat ovat perjantai 7.12. kello 14-15, maanantai 10.12. kello 16-17 ja torstai 13.12. kello 16-17.

Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.