Open vacancy Turun kaupunki

Hankepäällikkö, Liikenne ja liikkuminen

Turun kaupunkiTurun kaupunki, Konsernihallinto, Talous- ja strategiaryhmä, Strategia ja kehittäminenYliopistonkatu 27Turku
Työavain: 
TKU00-04-60-18
Hakuaika alkaa: 
5.12.2018
Hakuaika päättyy: 
2.1.2019 15.00
Palkka: 
4 050,00 €/kk
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.1.2019. Tehtävä päättyy 31.12.2021.
Työn kuvaus

Turun kaupungilla on kolme strategista kärkihanketta: Smart and Wise Turku, Turun Tiedepuisto ja Keskustan kehittäminen. Liikenne, liikkuminen ja saavutettavuus ovat kaikkia kärkihankkeita läpileikkaava teema. Haemme hankepäällikköä vastaamaan kärkihankkeiden liikenteeseen ja liikkumiseen liittyvien tavoitteiden toteutumisesta.

Liikenteen ja liikkumisen kehittämisen tavoitteena on rakentaa tulevaisuuden älykäs ja käyttäjälähtöinen, eri liikennemuotoja yhdistävä liikenne- ja liikkumisjärjestelmä sekä kasvattaa osaamista ja ymmärrystä innovatiivisten kokeilujen kautta.

Hankepäällikön tehtävänä on kärkihankkeiden liikenteeseen ja liikkumiseen liittyvien suunnitelmien tarkentaminen, seuranta, raportointi ja hankkeen projektien tukeminen. Hankepäällikkö työskentelee kaupunkiympäristötoimialalla tiiviissä yhteistyössä toimialan henkilöstön ja johdon kanssa osana laajaa kärkihankkeiden kokonaisuutta.

Haemme kaupunkiliikkumisen osaajaa. Hankepäälliköltä edellytetään projekti- ja hankeosaamista, kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia, yhteistyö- ja verkostoitumisosaamista sekä erinomaisia kommunikointitaitoja.

Luemme eduksesi, jos sinulla on kokemusta liikenteen suunnittelusta, älykkäistä liikennemuodoista, datan hyödyntämisen mahdollisuuksista ja kaupunkiliikkumisen teknologioista.

Olet hakemamme henkilö, jos olet rohkea, sinulla on tuoreita ajatuksia ja ideoita siitä, miten tulevaisuuden, älykästä käyttäjälähtöistä kaupunkiliikkumista voidaan toteuttaa käytännössä.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa.

Organisaation kuvaus

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa Kehitysjohtaja Rami Savila p. 040 120 1970
Puhelinajat ovat: 7.12. klo 13-14, 11.12. klo 9-10 ja 17.12. klo 15-16.

Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.