Open vacancy Turun kaupunki

Kiinteistön ylläpitoinsinööri

Turun kaupunkiTurun kaupunki, Palvelukeskukset, TilapalvelukeskusLinnankatu 90Turku
Työavain: 
TKU00-07-35-18
Hakuaika alkaa: 
10.10.2018
Hakuaika päättyy: 
29.10.2018 15.00
Palkka: 
3 339,72 €/kk + mahd. ammattialalisä
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
3.12.2018 tai sopimuksen mukaan.
Työn kuvaus

Turussa on aloittanut vuoden 2018 alussa tilapalvelukeskus. Tilapalvelukeskuksen tehtävät muodostuvat ensisijaisesti tilankäytön ja tilojen omistajuuden strategisesta ohjauksesta, tilojen hallinnasta sekä palveluverkkojen valmistelusta. Yksikkö toimii ensisijaisesti kaupungin tilaomaisuuden omistajana ja hallinnoijana, vuokraa ja ylläpitää sekä kehittää tiloja. Asiakkaina ovat sekä kaupungin toimialat että ulkoiset vuokralaiset.

Kiinteistön ylläpitoinsinööri vastaa kiinteistöjen ylläpitopalvelujen (kunnossapito ja kiinteistöjenhoito) järjestämisestä tiettyihin kohteisiin sekä niihin liittyvistä tilaaja- asiantuntija- ja valvontatehtävistä.

Vakanssin kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva teknisen alan korkeakoulututkinto tai insinöörin tutkinto, ja hyvä käytännön kokemus kiinteistönpitotehtävissä.

Kiinteistön ylläpitoinsinöörin vakanssin tehtäväkohtainen palkka on 3.339,72 €/kk ja teknisten sopimuksen ammattialalisä enintään 8 % kokemuksesta riippuen.

Tarjoamme haastavan työn, asiantuntevan organisaation tuen sekä mahdollisuuden itsensä kehittämiseen.

Tehtävä täytetään kuuden (6) kuukauden koeajalla. Valitun on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon lausunto terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Organisaation kuvaus

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Tehtävästä lisätietoja antaa arkisin klo 7.30 - 9.00
ylläpitopäällikkö Soile Viiri p. 040 196 1124, etunimi.sukunimi@turku.fi

Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.