Open vacancy Turun kaupunki

Uinninvalvoja/rantavalvoja (15 kpl)

Turun kaupunkiTurun kaupunki, Vapaa-aikatoimiala, Liikuntapalvelut, LiikuntapaikkaosastoTurku
Työavain: 
TKU00-44-14-18
Hakuaika alkaa: 
12.2.2018
Hakuaika päättyy: 
12.3.2018 15.00
Palkka: 
Tehtäväkohtainen palkka 1 716,00 €/kk
Työn luonne: 
Kesätyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
14.5.2018, työ päättyy 30.9.2018
Työn kuvaus

Turun kaupungin Liikuntapalvelut hakee määräaikaiseen työsuhteeseen 10 uinninvalvojaa ja 5 rantavalvojaa ajalle 14.5.-30.9.2018 erimittaisiin työsuhteisiin. Uinninvalvojien sijoituspaikkoina ovat Impivaaran uimahalli, Samppalinnan maauimala ja Kupittaan maauimala. Rantavalvojien sijoituspaikkana ovat Ispoisten ja Ekvallan uimarannat.

Turun kaupungin Liikuntapalvelujen tehtävänä on aktivoida turkulaiset liikkumaan. Työtä tehdään noin sadan ammattilaisen voimin kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Liikuntapalveluilla on kolme päätehtävää, joille kullekin on oma tulosalue; liikuntapaikkojen ylläpito, kuntalaisten liikkumaan aktivointi sekä järjestöliikunnan tukeminen.

Uinnin/rantavalvojan tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää 18 vuoden ikää ja, että hakija on suorittanut Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton uinninvalvojakurssin tai rantapelastajakurssin tai uimaopettajan perus ja/ tai jatkokurssin tai kansainvälisen tason hengenpelastajakurssin.

Lisäksi toivomme oma-aloitteisuutta, vastuunottokykyä sekä reippautta kohdata eri-ikäisiä asiakkaita. Hyvät ensiaputaidot katsotaan eduksi.

Organisaation kuvaus

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 12 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Uimalaitosten päällikkö Eeva Haapanen p. 050 554 6214 (virka-aikana) tai eeva.haapanen@turku.fi

Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.